No nyt Suomen TV tekee jo pilkkaa  sotiemme veteraaneista, on mennyt niin sanotusti puurot ja vellit sekaisin YLELTÄ ja MTV päättäjiltä, kenenkähän idiootin ideariihen tuloksena, tulevien lätkän MM kisoja on alettu mainostaa talvisodan hengessä, mahtaisi moni sotaveteraani kääntyä haudassaan jos saisivat tietää että heidän kunniaansa loukataan julkisesti jääkiekon MM-kisojen sparraajana. Miltähän tämän näköinen touhu näyttäisi suomalaisten silmissä jos Russian olisi alkanut mainostaa samalla tavalla, ennen Suomalaisia ja mitkä olisi olleet kansan tunnot.
 
Koska kyseessähän on urheilulaji ja marginaali sellainen, mitä taas sota ei(aito)ole, ainut asia millä voin tulevaisuudessa protestoida tämänkaltaista toimintaa vastaan, sekä uusinta ohjelmien uusintoja, esim. DIE HARD(koston enkeli) oli esitetty menneenä viikonloppuna jälleen kerran, siis viides kerta 2 vuoden sisällä on jättää maksamatta TV- lupamaksu vuodenvaihteessa.
 
No entäs minä, 54 naulaa arkussa meikäläisen, huh, hah, hei ja rommia pullo, taas tuli täyteen vuosia mulla, eipä siinä ole kuin se hyvä puoli, että reilun 2kk päästä vaihtuu sarja M55v. ja toinen hyvä asia kolahti postiluukusta vähän ennen puolta päivää, nimittäin vuokrasopimus tulevan talven leirikämpästä, tuolta Espanjan mantereelta, lentoliput on jo hommattu ja maksettu, eli ei kun hypätään vaan siivelle, sitten kun se aika koittaa. Eilen tein kovanpuoleisen päivän tuolla treenipuolella, ap. 4km tv+9km kova 3,35-3,40min/km+3km verryt. ip. Maastopyörä 2h hyvällä sykkeellä, sekä isoja mäkiä mukaan mm. puijo, neulamäki, sekä hieman lyhempiä mäkiä. Tänään kävin aamulla hidasta juoksua, noin 1,10h ja kyllä se eilinen tuntui, vanha kun on, mutta ei mieleltään Sitä en tiedä, onko kyseinen herra mieleltään miten virkeä, mutta kunto puoli on ainakin kunnossa, maaliskuussa kyseinen herra tykitti uuden M 55v. sarja kymppitonnin ME lukemiin 32,15min, yksi asia vaan ihmetyttää, miksi tulosta ei olla virallistettu, vai onko kyseessä ”haamujuoksu”epämääräisin metodein, ja nimi on Sercio Ferdandes, kotimaa Espanja

Image