Hienoa, kerrassaan valtavan hienoa. Nyt se on nähty, että MM mitalin kestävyyslajeissa voi saavuttaa ihan puhtaanakin. Lotta Lepistö tuli näki ja miltei voitti, mutta sekunti pari aikaisemmin kiriin, olisi tuonut sen sensaatiomaisen kultamitalin. Pronssi on Suomalaisen pyöräilyhistorian ensimmäinen henkilökohtainen MM mitali ja se on saavutus vailla vertaa. Kaikki on siis mahdollista, kun asiat natsaavat kohdalleen itse kisassa. Taktiikka, pystyssä pysyminen, huolto (apuajajat) ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sekä ymmärrys säästellä voimiaan loppuratkaisuja varten. Siihen kun lisää vielä päivän hyvän henkilökohtaisen vireystilan onkin paketti valmis hyvään suoritukseen.

Isä Jyrkiltä saadut pyöräilygeenit ovat hyvä apu, kun maailman huippuja tavoitellaan. Ja tämä jos mikä jätti nälkää tulevaisuutta ajatellen, joten ensivuosi ja uudet kisat ovat varmaan ensin suoritetun peruskuntokauden jälkeen erittäin mielenkiintoisia katsottavia. Aika-ajo puoli on haastava, mutta nyt pari minuutia kärkeen ei ole paha kurottava, kun ottaa huomioon, että Lotan valmentaja Tommi Martikainen on itse aika-ajo spesialisti ja pitkän linjan maantiepyöräiliä. Joten valmennuspuolelta se kehitys ei ainakaan jää kiinni.

Lisäehdokas,vuoden urheilija tittelin saajaksi, eikä yhtään vähempiarvoinen, kun Tähti ja Lehtonen. Samoin vuoden valmentaja titteliin on Martikainen aika vahvoilla, KUOPIOSTA kun on lähtöisin.

Itse kärkyn vuoden idiootti titteliä. Parhaani olen ainakin yrittänyt, mutta katsotaan nyt sitten mihinkä se riittää. Eilen 1,50h +10x100m. Tänä aamuna 1,30h kevyt ja illalla vesielementti 1h