Lomat on sitten tältä erää lusittu,tai eipä itseasiassa tainnut kovin montaa vuosilomapäivää tärvääntyäkkään. Hommahan lähti käyntiin sairaslomilla ja samalla kaavalla toteutui myös loppuosa. Väliin sentään mahtui muutama viikko ylityövapaita, joten pidetään sitten jossain välissä syksy-talvi pitämättömät vuosilomat. Mitä jäi käteen kipujen lisäksi tästä kesästä, mikä vasta tais alkaa viikko sitten. Ulkoilua monella eri tapaa, niitä sen enenpi erittelemättä, sekä jonkin verran reissaamista.Viinijuhlien talkoot(rakennus+purku) Kaiken kattavat syntymäpäivät(veljet,sisaret,lapsenlapset, sekä lapsien nykyheilat) paljon marjastusta(lakka+mustikka) hiukan kalastusta,yhdet hautajaiset, sekä tietenkin lepoa,koska onhan lomalla levättäväkin. Ei siis mitään sen ihmeellisempää kuulunut tähän kesälomaan.

Aamulla aikaisin töihin, niin kyllä se siitä taas lähtee. Yksi asia kyllä meinaa harmittaa, koska tuo akilles on operoitava ja mahdollisimman nopeaan. Olis nimittäin paljon suunnitelmia tuon juoksemisen suhteen vielä tulevaisuudessa ja varsinkin tulevan talven suhteen. Niin ja tuon Hard Run alkaa kurkistamaan nurkan takaa, ennakkoilmoittautumisia on alkanut tulla, joten nyt vain jokainen ulkoliikunnasta tykkäävä,ilmoittautumisia sisään Riennon sivujen kautta

145 litran pakasti on ladattu mustikoilla, lakalla ja mansikalla. Piti jättää vähän vielä tilaa puolukalle ja sitähän tulee:)

DSCF2220.jpg