Karttulassa kun ollaan, niin paikalla on myös Anne Jääskeläinen lapsen lapsineen. Annellahan on enemmän SM mitaleita kun kaikilla muilla yhteensä.

Niin, aamulla ajelin tuohon viereiseen pitäjään, mikä on nykyjään yhtä kuin Kuopion kaupunki. Kesä saa vielä odottaa ja keli oli kolea sekä jonkin verran tuulinenkin, vettä ei kuitenkaan satanut kisojen aikana yhtään. Ihan oli hyvät ja tiiviisti viedyt kisat, mikä oli takuuvarmaan Karttulan urheilijoiden työtä

Nuorten sarjoilla aloitettiin

Ja heti tehtiin ysi vuotiaiden poikin reittiennätys Joona Savukosken toimesta 600m matkalla

Sitten oli tyttöjen vuoro, missä oli useampi sarja samaanaikaan liikkeessä

Ja kauaa ei nokka tuhissut kun oltiin jo maalissa

Jenni Kiviojalta ei sivilirohkeutta puutu. On kisaillut maantiellä ja ihan hyvin pärjää. Aikoinaa muuan Evelyn Ashford, joka oli jokseenkin aikas kova pikajuoksija, juoksi harjoittelimielessä jopa kolmen tonnin kovia juoksuja hallissa

Janne "Kona" Heikkinen yhtä selvä kolmonen

Jesse Miettinen, tuleva kersantti oli yleisen kolmas ja vielä rutkasti aamuja jäljellä

Naisten parhaat potretissa ja bodiumilla

Miesten parhaat oikealta vasemmalle

Nuorten tyttöjen parhaat oikealta vasemmalle. Riika Tirkkonen, joka juoksi päivän toisen reittiennätyksen sarjassa tytöt 11v. Oikaiskaa, jos en ollut kartalla, mutta palkintoja oli tytöillä sylit täynnä ja Riikalle kahisevaa

Samoin poikien 9v sarjassa tehtiin reittiennätys ja rahaahan se tiesi Joona Savukoskelle

Omat. Akileksen parantelua. Aamulla 1,30h kevyttä juoksua maastossa ja illalla cyc.cross kevyesti 1,30h. Ja lomaa edessä koko viikko:)