Korkeapainetta, matalapainetta, niin se menee ja ilmat muuttuu se mukaan. Itselläni on nyt menossa tupla matalapainen, erinäköisten juttujen  ja olosuhteiden johdosta, vaan onhan niitä ollut ennenkin, joten kyllä se siitä.

Täytyy olla realistinen ja siirtää noita juoksujuttuja seuraavan puolikkaan osalta vähän sinne kesemmälle, kun nyt ei oikein tahdo onnistua mikään kunnolla, kevyttä juoksentelua on ollut ohjelmassa, eipä paljon muuta, toissapäivänä kävin maastopyörällä hiljakseen ajelemassa pari tuntia, aamu juoksentelun vastapainoksi, jonka suoritin jo 5.30 Vaan mikäs se on juoksennella kukonlaulun aikaan kun ei ole liiemmin liikenteen aiheuttamaa melua eikä pakokaasuja, muutenkin tuolla metsässä juostessa aamutuimaan tulee ne vanhat hyvät ajat mieleen, silloin kun vielä kerkesi johonkin lappu rinnassa.

Hei, mutta tänään on vapaata ja lämmintä tiedossa ainakin yhdeksi päiväksi, hienoa. Mitähän sitä keksisi, että sais tuon päivittäisen sport annoksen suoritettua, kai se on pyöräily+ maastokävely yhdistelmä ihan ok ja se Lauantain Suolahti? kattotaan, taitais olla parempi juosta suoraan suohon!

Mitäs muuta, niin Päivi Räsänen iltalehden mukaan on ottanut ensikännit 12 vuotiaana, VASTA! on siinäkin uutisaihe, mahtaa olla tympeää toimittajillakin kun kyselevät politikkojen ja muiden julkkisten alkoholi tottumuksia nuoruusvuosilta. Mitä ihmeellistä siinä muka on jos on aloittanut hyvissä ajoin, osaapahan lopettaakkin sitten ajoissa. Muistan itsekin sen nuoruus ajan, kun 12 vuotiaana vedettiin nujua Valkeisenlammen rannalla talvipakkasessa, mistä sitten lähdettiin epämääräisesti hoippuen kohti kouluilla perjantaisin  järjestettäviä bileitä, eikä siinä mitään ihmeellistä ollut se oli normaalia nuoren elämää ja hiihdellä kerkes sitten viikolla, sekä sunnuntaina kilpailla.

Mutta ei tämmöisestä kannata ottaa mallia nykynuoren, asiat ovat tänä päivänä aivan toisin kaikilla osa alueilla, niin sosiaalisen puolen kuin urheilullisenkin puolen. Nykyään seurustelu taitaa tapahtua aika paljon netin välityksellä ja urheiluosio järjestyy porukalla halleissa, joukkuelajit ovat vieneet voiton yksilölajeista, onneksi on vielä joitakin nuoria jotka uskovat ja uskaltavat laittaa itsensä likoon, ihan oikeasti.Hyvä Samu, Satu ja muutama muu tässä piirissä!

Kreikkalainen kypäräpakko, olipa osuva ilmaus Savon-Sanomissa tänä päivänä sorbaksen kotimaan tilanteesta ja miten se on muotoutunut ajan saatossa. Ähh.. en taida viitsiä tehdä mitään MOI!