Väärä aika ja väärä paikka, siinä tiivistettynä tämän päivä saldo. Taisin mainita tuossa edellisessä kirjoituksessa,että jotain häikkää on palautumisessa,tuolta Torreviejan reissulta,no tänään se tuli ainakin manualisesti todettua ja ihan suorituksen aikana.

Väärällä ajalla tarkoitan sitä, että todellakin palautumiseen ei ollut riittävästi aikaa,sen huomasi tänään toisella lenkillä, Huruslahtihan kierrettiin kahdesti, ryyditettynä kaksi kertaa Vattuvuoren nousulla.Siinä vedeltiin Surkan Arin kanssa kimpassa eka lenkki,Ari juoksi siis yhden kerran ympäri matkaltaan 11,1km kysäisin siinä, kun tiet erosivat että mikä oli kympin väliaika,itse kun en oikein ilman lukulaseja näe tuosta Suunnon näytöstä (pienestä) mitään, niin Ari totesi että 37,13, ihan siis ok , koska homma tuntui helpolta,mutta sitten toisella kierroksella Huruslahden toisella puolen jossa tuuli aika navakasti vastaan,homma alkoi tökkiä pahasti,tunsin jo silloin, että eihän minusta ole miestä pitämään vauhtia itsekseen ja kun vauhti alkoi hiipua aivan yllättäin ajattelin palautumis prosessin olevan vielä pahasti kesken, lopetin siinä vaiheessa ajattelun kohtalaisesta loppuajasta ja juoksentelin rennosti lopun matkasta ja varsin rennosti sen Vattuvuoren nousun, siis hei, nolottava 1,20h tasan sekunnilleen,olisihan sen voinut muodon vuoksi juosta eri minuuttiluvulle, mutta kun ei oikein kiinnostanut, enkä oikein tiennyt ajan kulua,että tämmönen tapaus tälläkertaa.

Osanottomaksuista se verran , että tämän päivän hintalappu oli 35€,jolla sain tuon pienen 4€ muovipytyn , parhaat 100€ lahjakortit lunastivat kilpasarjalaiset  niin miehissä kuin naisissa niin lyhyellä, kuin pitemmällä matkalla. Huvittavaa tällä kertaa oli se että missään ei ilmoitettu,näistä lahjakorteista esim. lyhemmällä matkalla, jos olisin tiennyt, olisi aika keposesti pystynyt Arin hoitelemaan,kun taas pitemmällä matkalla 1,25h ajalla olisi pääsyt yleisessä niin sanotusti euroille. Mutta veteranisarjojen tekemisiä ei ollakkaan koskaan noteerattu,muuten kuin kiitti kun kävit tyyliin,jopa kuntosarjalaiset saivat (saavat) käydä nykyisin hakemassa pyttynsä+ valitsemassa tavarapalkintonsa ennen vetkuja,vaikkakin juoksevat 1/2h heikompia aikoja puolikkaalla,mutta tämä on ajan trendi. Itse jatkan tästä eteenpäin luottamallani harjoittelulla, koska kyllä se sieltä tulee, kun malttaa ja uskoo linjaansa.Ensiviikon loppuna ei taas pääse töiden takia starttaamaan, mutta sitten seuraavana aijoin hakea taas jostain kisa ja taitaa tulla tuo Duatlon SM Laukaa myös kilpailukalenteriin toukokuun lopulla,kun kerran triathlonliitto ei peri lisenssimaksua.Nyt aijon uskoa itseeni sen verran, että talvikumit vaihtuu kesäkumeihin,siis hanskat käteen ja toimeen. ps viikon kilsat oli tasan 110km