Koreata on, niin tuolla isoissa kisoissa kuin muuten vaan, niin kuin esimerkiksi Kuopiossa luisteltavalla icemaraton reitillä. Kaikki merkit viittaa, että olosuhteet tulee olemaan kertakaikkiaan hulppean hienot, enkä minäkään ole tanssinut vesisadetta luistelijoiden iloksi.

L0.jpgL2.jpgL3.jpg

Niinpä ovat saaneet ihan 12,5km radan huippukuntoon ja mikäs siinä on sitten ihmisten lipsutella, sekä hiukan totisempien ottaa mittaa toisistaan.

Koreassa taas kisat etenee Suomen osalta juuri niin kuin ounastelin. Kolme mitalia on tullut ja kaksi odottaa ottajaansa. Krista on jo ylittänyt itsensä, sen bonus mitalinkin suhteen, eikä se kolmaskaan olisi mikään sensaatio. Se ei taida kuitenkaan tulla viestissä, eikä parisprintissä, vaan sitten kolmenkympin yhteislähdössä. Miehet ovat lykkineet tasollaan eikä mitaleja ole tullut. Tuleeko se sitten parisprintissä tai iivon 50km hikilenkillä jää nähtäväksi, mutta viestissä ei mitään mahiksia.Perinteisen sprintit olivat ja menivät odotetusti, eikä Hakolan paukut riittäneet enää finaalissa sen enempää, kuin Kristallakaan.

Mäkihyppelijöillä jatkuu V, eli vastatuuli, mutta väljäasuiset lumilautailijat ovat osansa tehneet eli ottaneet sen mitalin Rukajärven ansiosta, vaikka Big air on vielä hyppelemättä.

Jääkiekosta en tiedä muuta kuin että naisten joukkue taitaa pudota seuraavan pelin myötä mitalipeleistä, koska siellä onkin vastassa rakas naapuri Ruotsi.

Tooppinki asioista saadaan varmaan kuulla jossain vaiheessa, kunhan alkavat testituloksia analisoimaan, joten odotellaan. Helsingin sanomien uusimmassa kuukausiliitteessä on kaikenkattava kertomus Venäjän täysin mädästä doupig ohjelmasta eli siitä miten järjestelmällistä se on ollut kautta historian aina Sotsin talvikisoihin saakka.Sen luettuaan voi vain todeta humoristisesti, että koko Venäjän urheilu on paskaa kusta lukuun ottamatta, mikä ainoastaan on positiivista:)

Miksi muuten aikoinaan DDR kansalaiset eivät ruskettuneet. No miettikää??? no okei, siksi, kun kaikki varjostivat toisiaan.

Omat, eilen Ranvankilla hienossa kelissä paljon kävelyä ahvenen perässä ja tänä aamuna 1,40 juoksua hienossa kelissä jäykin jaloin