Noin on Joulu pikkuhiljaa lusittu, enkä ole kiroillut pahemmin, saatikka puhunut pah.. kenestäkään. Yksi asia ihmetyttää minua kovasti, kun ajan kuluksi, lukemisen vastapainoksi ole lueskellut muutamia kestävyysjuoksijoiden (nuorien) blokikirjoituksia. En väitä, että itsekkään olen niistä kaikkein siisteimpiä sanaseppoja, mutta joissakin blokeissa alkaa olla tuota per....ä, saa....a ja vi...a ihan riittämiin, menee vähän niin kuin maku lukea niitä.

Tulee tietenkin mieleen ajat, jolloin miehet keskittyivät juoksemaan ja loppuajan lepäämään akkuja seuraavaa treeniä varten, jättäen turhan itsekkään ja vahvoilla suomalaisilla voimasanoilla  hapatuksen vähemmälle. Nykytrendin mukaan, jotkin kestävyysjuoksuun uskovat keskiverto juoksijat ovat ottaneet oikeutuksekseen nettiaikaan, vuodattaa keskinkertaisuuttaan suomalaisella sivistyssanastolla aika karskilla sanankäänteillä, ei hyvä.
Kyllähän niillä kirjoituksilla kerätään tietty vankkumaton kuulijakunta, mutta ei ne tulokset ainakaan sillä tapaa  parane, sanonta mitä pitempi matka, sitä tyhmempi jätkä kyllä kuvaa näissä tapauksissa paikkaansa. Monta kertaa piti kyllä rehellisyyden nimissä purra hammasta tai paremminkin huulta, ettei Joulunaikana olisi niin sanotusti  palanut päre, mutta hyvin selvisin.

Ja kun aika kuluu, niin pidot eikun paranee, tässä todistus tapaninpäivän hallihölkästä, kuvassa kaksi tri(athlonistia) ja yksi fi(nitto) Voiko joku väittää, että tästä tunnin kevyestä seura enää paranee, aika suorastaa lensi ja huuli myös.Kuvan naiset, Hyde? ja Kade?


Vaan nyt lähdettiin kukon askelin menemään, kohden kevättä ja varsinkin tällä toisella kuvan Kimmolla alkaa olla vauhti päällä ja huom. ei kirosanan kirosanaa koko tekstissä
, aika hyvin minulta