Venäläinen maailma ( Russki mir) on venäläinen poliittis-uskonnollinen ja geopoliittinen käsite. Sitä on käytetty imperialististen päämäärien edistämiseen. Vladimir Putin myönsi venäläiselle maailmalle virallisen aseman Venäjän ulkopolitiikan doktriinina syyskuussa 2022. Mutta ennen tätä oli venäjä ehtinyt käydä muutaman sodan,sekä alasampua erään masesia aer linen matkustajakoneen ja vallata Krimin niemimaan.

Tästä siis on kyse eikä se siitä muuksi muutu.

Miten tähän sitten vastataan muun maailman osalta, kun Ukraina joutuu kuitenkin pikkuhiljaa perääntymää ja antamaan uusi alueita paskamaan hallintaan. Nyt kun on käynyt selväksi, että eu ja länsi on aina yhden askeleen perässä p-maata kaikessa on todettava, että hyvin osasi kreml pelotella ydinaseella, koska riittävää asearsenaalia ei Ukraina saanut ajoissa. Ja kaikki oli p-maalta pelkkää pluffia ja sen olisi pitänyt ymmärtää kaikkien päättävien poliitikkojen. Tämä on verrattavissa doupingin käyttäjiin siten että ne on aina askeleen edellä testaajia, eli puutiaisen valheellinen uho ja peloittelu on estänyt doup valvonnan (lännen tehokkaan sotakaluston) väliintulon, millä olisi estetty ryssän eteneminen.

Niin, luin kannesta kanteen evp Karin teoksen miksi venäjä toimii niin kuin se toimii. Tämä asia valkeni minulle kaikessa koruttomuudessaan, miten p-maalla on toimittu alkaen mongoliajan sekamelskasta tsaarinaikaan ja sieltä eriaikojen hallitsijoista leniniin,staliniin ja lopulta putleriin. Mikään ei ole muuttunut tähän päivään mongoliajoista, kun tarkastellaan p-maan imperialistisia tavoitteita. Omassa kuplassaan russki mir ja ajatuksena olla kolmas Rooma (Moskova)ei jätä epäilyksiä, mitkä ovat tavoitteet pienellä p-maan rakettimiehellä, tuolla 2000 luvun pahuuden ruumiillistumalla. Tämä organisaatio ei ole mikää vapaus ilman rajoja järjestö, vaan venäjä ilman rajoja terroristijärjestö. Siinä kun aletaan ideologiaa toteuttamaan niin ei siinä paina omien kansalaisten eikä vieraan maan kansalaisten henki minkään vertaa.On kuin Raid hyöntesmyrkky, tappaa kotona, talossa ja ulkomailla.

Lööpit julkaisivat (Bild) Saksan tiedustelu ja ajatushautumon muka salaisia asikirjoja koskien sodan jatkumoa kohden tilanne X:ää. Siinä luotiin tilannetta eteenpäin kohden naton ja p-maan yhteenottoa. Geopoliittisesti oli kyse Suwalkin käytävästä, joka on nimitys alueesta Liettuan ja Puolan rajalla, joka erottaa Venäjään erillisalueena kuuluvan Kaliningradin Valko-Venäjästä.Siellä p- maa erinäköisten tilanteiden jälkeen onnistuu eräänlaisissa mainilan laukauksissa provosoimaan natoa ja taas erinäköisten vaiheiden jälkeen 300.000 tuhatta naton ja p-maan sotilasta katselevat toisiaan pupillit pitkinä. Hetki X tarkoittanee sitten sitä, että puutiainen antaa hyökkäyskäskyn ja siitäpä se sitten alkaa härdelli missä ei ole voittajia eli maailman 3 yhteenotto.

No tämä on aika liioteltua kun puhutaan jo muka vuoden 2025 tapahtumia. Aivan liian aikaista spekulointia tulevista sotaajoista, missä ei kohtaa kuin tapahtumapaikka . Suwalkin käytävä tulee jatkossa olemaan jossain ajankohdassa jonkinlainen ruutitynnyri. Mutta nykyhetkessä +5 vuotta lisää p-maa ei tule kykenemään minkäinlaiseen moderniin sodankäyntiinainakaan natomaiden kanssa. Ukraina tulee viemää p-maan huomion niin aseellisesti kuin poliittisesti vielä pitkää.

Yhteensattumaa tai ei mutta jännästi kaikkien paskamaan vallanpitäjien sukunimi joka päättyy in loppuisesti ( Lenin,Stalin,Putin on merkinnyt paljon ihmishenkiä ja surua Raidin tyyliin, mikä sekin päättyy in kirjaimiin. Jeltsin poikkesi tästä, mutta hänellä olikin ihka oma ongelma nimeltä kuningas alkoholi, joten voikin todeta että onhan alkoholista ollut joskus hyötyäkin, kun ei ole tappamaan kerennyt.

Palatakseni vielä Suwalkinin käytävään on aivan varma, että sitten kun siellä aletaan kahinoimaan se on samalla Kiinan pojalle kauan odotettu hetki. Sitä jaksaa tämä in (lopussa g)päätteinen jeppe odottaa kuin kuuta nousevaa. Eli kun rähinä alkaa Liettuan ja Puolan rajalla (Suwalkin) ei natolla ole resusseja puolustaa Taiwania. Eli Kiina liittää siinä vaiheessa vaikka sotilasvoimalla Taiwanin osaksi Kiinaa diktatuuria.

Tour de itäraja polkujuoksutapahtuma on saanut suurta kiinnostusta osakseen. Tämä kilpailu on tarkoitus järjestää heti kun lumet ovat sulaneet ja ennakkosuosikki tulee olemaan joku kolmansien maiden edustajista. Alustavan arvion mukaan kisaan on ilmoittautunut tuhansia osanottajia ja jotka ovat majoiuttuneet odottamaan h hetkeä pietarin ja muurmanskin välisille alueille erinäköisiin hostelleihin. Sikäli mielenkiintoinen kisa on tulossa, sillä Suomen hallitus ei jouda lomien takia lakisääntöisi lakimuutoksi runnoa läpi koskien rajanylitystä, ennen kisan alkua, joten kisajärjestäjän talkooporukalla (rajavartiolaitos ) tulee pitämään kiirettä.

Mitä mitä ihmettä. Eurooppa se jaksaa olla idiootti, eikä yhtenäysyydestä puhettakaan, kuulkaas. Paskis maa roudaa öljyä Intiaa ja siellä huijataan myymällä siellä jalostettua öljyä takaisin Euroopan moneen maahan. Eli ensin asetetaan pakotteita p-maan öljynviennille hintakatolla ja viennille yleensä ,mutta Intian  vale uskotaan että jalostettava öljy on muualta tuotettu ja ostetaan sitten siellä jalostettua öljyä tänne eurooppaan, millä ruokitaan ja tuetaan p-maa sotakassaa. Näin Eurooppa kiertää omia pakotteitaan p-maata kohtaan eli on muuten tyhmää ja sairasta toimintaa unionilta. On Hollantia,Saksaa Belgiaa ja monta muuta maata jotka käyttävät ja ostavat tätä Intian kierrätettyä"pakoteöljyä"

Mitäs muuta. Ilmastomuutoksen vouhottajien jutut eivät näy vaikuttavan ainakaan pohjolan ilmastoon kovin lämpiminä aaltoina. Muualla se kyllä näkyy enemmän kuin hyvin. Jos suomessa saadaan nauttia kylmistä kesistä ja sitäkin kylmemmistä talvista, mitä varsinkin tämä talvi osoittaa on tilanne etelässä aivan toisin. Esim. Espanjassa joka on monelle tuttu lomaparatiisi talvisin on hätää kärsimässä. Läpi talven alkaa olla aika siedettävän lämmintä ja jo nyt uhkaa ja onkin vesipula. Tilateen jatkuessa ja edetessä näin ilmaston suhteen, tulee tulevasta kesästä Espanjassa ja monessa muussa välimeren maassa katastrofi.Kuivuus tulee olemaan kestämätön ja turistikato vääjäämätön, ellei ihme tapahdu toivottune sateineen. Tämä näkyy jo nyt esim. eräiden elintarvikkeiden hinnassa ja tulee näkymään tulevaisuudessa yhä selvemmin. Kylmäpuristetun oliiviöljyn hinta tulee esim. pomppaamaan uusille eurokymppiluvuille pulloa kohti ja siitä tulee olemaan pulaa, niin kuin monesta muusta kasviksista ja hedelmistä.

Suomen pressavaalit 2024. Stub ja Hallaaho toiselle kierrokselle. Toinen kierros vie Stubin pressaksi. Onnittelusoittoja ei tule itärajan takaa ymmärrettävästi, sillä emme ole Unkari. Mutta toivottavasti Stub ei kuittaa Lavroville siten miten Sergei kuvasi Alexanderin pätevyyttä politikkona aikoinaa kun ryssä hyökkäsi Ukrainaan. Silloin Lavrov totesi, Alexander sinä et ymmärrä yhtään mistää mitää ja ole sitäpaitsi huono tohtori. No minä voisin kuitata Stubina, että hei stubido sergei, sinä olet vain puutiaisen juoksupoika, etkä kuulu edes hänen sisäpiiriinsä ja sitäpaitsi olet helvetin huono natsi ulkoministeri,etkä ymmärrä mistään mitään.