Ylivoimaisesti elämänä hitaimmat puolikilometriä osuvat sitten tämän päivän kisaan,se ensimmäinen ja se viimeinen 500metrinen.Kävästiin  tuolla El Campellon suunnalla, jonne lähdettiin auringonnousun aikaan ja starttikin oli säädylliseen kello 9 aikaan. Kisapaikalle kun tultiin kaikki näytti ihan hyvältä, pitkää tasaista rantatien baanaa, aurinko paistoi eikä kovin edes tuullutkaa. MUTTA sietten meidän katse kiinnittyi kisajärjestäjiin jotka laittoivat keppejä pystyyn upottavalle rantabiitsille, joten pahin skenaario olisi ollut todellinen työpäivä ja olin aivam varma, että jos tuossa joutuu enemmälti meikäläinen juoksemaan, missä askel viipyy, viruttaa ja ei saa minkäänlaista ponnistusta, niin kipeää tekee tuolle oikean jalan varvasosastolle. Kuitenkin alku ja loppu yhteensä noin tuhat metriä sitä oli, joten hyvä niin.

Pari kolmesataa osallistujaa lähti käskystä taapertamaan hiekkaan ja minä siellä puolenvälin seutuvilla, kaikki Caffilaiset edellä, kun ei vaa pysty juoksemaan upottavassa hiekassa. Siirryttiin kovalle alustalle ja uunokin laukkas kuin karannut varsa 50m minusta edellä, no siinä sitten niket kosteaa hiekkaa täynnä(koska astuin vesirajan väärälle puolelle) paahdoin jäykin jaloin pikkuhiljaa ohi ja silleen. Kääntöpaikalle asti juoksin muutaman manolan kanssa ja sieltä sitten takaisin aloin kiihdyttämään. Tultiin sitten lopun viissataselle, jossa meinasin ensiksi lentää turvalleni, kun jalka tökkäsi pehmeään hiekkaa, eikä se enää ollut lasten katsottavaa,eikä kuultavaa, montakohan minuuttia se puolikas tonni sitten lopulta vei aikaa. Järvestäjien mainostama matka 6.3km oli sitten kaikkien mittareissa ihan jotain muuta, koska peräti yli kilonmetri ne näytti enemmän matkaa. Oliskohan järjestäjät mitannet se pelkän katuosuuden ja alkaneet sooloilemaan ylimääräisiä kiemuroita hiekalle.

Aivan sama, hieno tapahtuma, mutta nyt kyllä jäi arvoitukseksi se mikä oli kenenkin vauhti, suhteessa matkaa ja miinus tuo upottavan hiekkajuoksun hidaste, koska minun aika 29.50 ei kovin kummonen ollut järjestäjien mainostamaan 6.3km matkaa. Oma tuntemus, mikä on paljon tärkeämpi on se että katuosuuden vauhti oli parempaa, kuin viikko sitten Murciassa, joka tapauksessa hyvä treeni päivä. Kisojen jälkeen kun tultiin pyttyjen jako sessiosta, olikin alkamassa saman lähtövaatten alta avomeriuinti kisat, joten senkö takia se juoksunkin lähtä oli siihen kohtaan siirretty, tiedä häntä. Mutta kovia ovat uimarit täällä, koska jos niitä poijuja katsoi, se kauimmainen oli varmaan 3-4km päässä avomerellä.

Oma sijoitus sarjassa E oli numero uno, itse uuno sarjassaan dos,Kokko- Kallio naisissa oman sarjansa uno, sekä miesten kokonaiskisan tres ja oman sarjansa uno, kun en vaan ymmärrä kaikkia niitä sarjajakoja oli. suomalainen nuori mies, nimeä en muista.Iltapäivällä kävin sitten ajelemassa bianchilla 1.45h. Huominen alkaa sillä, millä viimekin maanantaina ,eli 2h tv kevyt ja kelit eikun jatkuu aivan siedättävän mahtavina:) :). Niin ja lisää tämänpäivän juoksusta saa klikkaamalla tuota tuttua Caffitorreviejan linkkiä, sieltä varmaan löytyy myös kuvia tapahtumasta, jahka seuran pressa saa ja kerkee niitä sinne laitella.