Niin, tältä se näyttää, siis rakennetaan uutta parkkihallia torin alle,vaan siinä se uhmakkaasti seista jököttää, meinaan Kalahalli,mutta mitä yhteistä tällä on Euroopan Unionin kanssa, sillä tämähän voitaisiin luokitella katekoriaan, Kuopion oma pikku EU.

Kuulkaas, molempien rakentamisesta on käyty aikoinaan kova kädenvääntö, on pidetty kaiken maailman istuntoja ja kokouksia eri hallintojen ja niiden ala komissioiden johdosta. Ja lopulta monen vuoden vääntämisen jälkeen, on päädytty monen yllätykseksi alkaa rakentamaan ja toisessa tapauksessa liittymään unioniin. Kaikki ei kuitenkaan ole sujunut alkuperäisen aikataulun eikä arvioidun budjetin mukaan, molemmat ovat ylittyneet jo reippaasti, on tullut yllätyksiä, ja eikun persettä penkkiin ja istutaan kokouksissa, toiset vastustaa, kun taas toiset puoltaa, mutta homma jatkuu, kun ei voi enää tässä vaiheessa perääntyäkään, kun tulee muuten liian kalliiksi.

Tarvitaan siis lisää aikaa ja lisää lainaa, tätähän järjestyy, uusilla velka/rahoitus järjestelmillä, mutta nämä kaikki on pois joltakin muulta. Kaikkien hämmästykseksi, lopulta homma saadaan näyttämään uskottavalta, siihen asti, kun tulee se viimeinen maksunpaikka. Kalahallin rakennuttamisessa on käytetty ja poltettu jo yli 3 miljoonaa € turhanpäiväisten valitusasioiden takia, sillä rahalla olisi rakennetettu uutta hallia aika paljon, tämä kuoppa sympolisoi lähinnä EU nykytilannetta, ollaan aika syvällä montussa, eikä oikein tiedetä millä sieltä pääsis järkevällä tavalla pois. Oletteko muuten miettineet, miten esim. Italia ja tulevaisuudessa Espanja reagoi siihen, kun EU tukilainat laitetaan jäihin heidän kohdaltaan, kun ovat liian isoja pelastettaviksi,koska pitää muistaa että nämä maat ovat myös Portugalin ja Kreikan pelastustalkoissa mukana, koittaa aikamoinen sekasorto.

Tähän kun lisää parhaillaan olevat tressitestit kansaivälisten EU-pankkien osalta, testien jotka olisi pitänyt PUOLUEETTOMASTI ja valvoen teetättää jo 10-15 vuotta sitten ja millä haetaan lähinnä vakautta/uskottavuutta, jotta kansalaiset pysyisivät housuissaan, niin asia alkaakin olla bueno. Vastaus kysymykseen mitä yhteistä,  VALTAVAN ISO KUOPPA! 

 Omasta kuntovaje kuopasta olen yrittänyt päästä  ylös tuolla suolla, keskiviikkona tuli vettä  niin vitusti ja torstaina niin aivan saatanasti, vaan ne sain, mitä läksin hakemaan, tosin ei varmaankaan ollut parasta mahdollista herkistelyä tuolle lauantain puolimaratonille. Vielä olis mustikkasessio mimosella lomaviikolla, niin sittenhän on mukava lähteä töihin, näiltä työleireiltä, En ole katkera mutta kuitenkin ja niin edel…… no loppu otetaan rennosti!