Akilles jaksaa kohtalaisen hyvin mutta flunssa hiukan huonommin. Eli viime tiistai iltana  hyppyytin naisia vesijumpan merkeissä ja hypin vissiin liikaa itekkin. Siitä kevyet pyöräkamat niskaan ja kohden pimeää, kotia kohden kiertotien kautta. Eipä siinä muuta tarvinnut, kun tauti oli päällä ja loppuviikko meni niin ja näin, töissä kuitenkin. Lupaamani moraalisaarna piirin urheilusta jää toistaiseksi, joten pettyköön kuka tahtoo, mutta kyllä sen aika tulee vielä.

Urheiljat ovat tehneet kovia tuloksia kauden viimeisimmissä koitoksissa pitkin maita ja mantuja. Päällimmäisenä tietty tuo Lehtosen Kaisan täyden matkan tri suoritus Barcelonassa. Ja mikä onkin varmaan tämän kauden tri suoritus Suomalaiselta tehtynä. Konassa taas oli hyvä meininki päällä monella härmäläisellä,päällimmäisenä tuo Kai Söderdalin huippuveto.

Alkava viikko menee aamuvuorossa, eli lusmuillessa. Sekä talven kuviot selviää myös tulevalla viikolla, siis se, hiihtelenkö täällä, vai lähdenkö "hiihtelemään muualle" ilman suksia:)