Sitähän nyt eletään, kun vihdoin on päästy eroon läkähdyttävästä kesästä. Yöt tekee tehtävänsä ja vedet alkaa viiletä, sekä affen aktivoitua. Muutama hyvä kalareissu on jo takana ja saalista on tullut ihan omiksi tarpeiksi ja on sitä joutunut kiikuttaman jo muuallekkin.

Syksyn hölkkäkausi on pyörähtänyt käyntiin ja mikäs siellä on revitellessä, jos homma kiinnostaa. Milläpä sitä kuntotasoa saa juoksija pidettyä paremmin yllä, kun kisaamalla pitkin syksyä lappu rinnassa hyvällä fiiliksellä, mutta ei liian totisella otteella.

Suomi-Ruotsi maaottelu kääntyi pitkästä aikaa miesten puolella härmäläisten eduksi niukasti, mutta ansaitusti. Raitas Topi päätteli jo muutenkin hyvin menneen kauden unelmasuoritukseen kukistamalla omaa 1500m ennätystään 10 sekuntia kovemman Ruottalaesen alemmalle palkintopallille ja hoitamalla Suomen miehet ylemmille palleille (hups, meniköhän sanonta nyt oikein) No joskus näinkin päin, mutta totuuden nimissä liian monta Ruotsin huippua loisti poissaolollaan, tai olivat muuten vain esteellisiä tulemaan maaotteluun.

Viime kirjoituksessa mainitsin jotain tulevasta maakunta viestijuoksusta tuolla Karttulan suunnalla. Juuri saamani tiedon mukaan, jos kaikki natsaa kohdilleen, voi olla, että siellä juoksee oikea superjoukkue. En ala tässä vielä sen enempi vuodattamaan asiasta, mutta jos niin käy, nähdään Karttulassa ainakin yleisöryntäys.

Itse taas kuulun koottuun hupijoukkueeseen, jossa olen lupautunut juoksemaan. Joten olkaapa kuulolla lähinnä siitä, nähdäänkö tosimenijöitä tämän vuoden maakunta viestijuoksussa.

Niin ja 12 päivä tätä kuuta, siis keskiviikko iltana juostaa tai paremminkin kiivetään Puijon tornille. Kyse on siis Puijon puserruksesta ja sarjoja on kaikille, sekä palkintoja tietty. Eli sinne kaikki mittaamaan omaa kapasiteettiä noin vajaalle 3km matkalle, missä ensimmäinen tonni mennään railakkaasti alamäkeen ja loput vähemmän railakkaasti ylöspäin.

Omat.  Torstaina aamulla 1,10h kevyttä juoksentelua, sisältäen (10x 100m). Perjantaina 1,15 juoksua, mikä sisälsi sen tutun 5km kontrollipyrähdyksen ja mikä alkaa nyt sujua jollain lailla. Eilen höntsäilin maastopyörällä hiljaa sen 2h ja tänä aamulla 2h juoksua Puijon metsissä ja vähän muuallakin.

Ja voisihan se Karttulan yleisöryntäys näyttää vaikka tältä.

Metallica - Enter Sandman Live Moscow 1991 HD