Niinpä. Kovat odotukset, mutta loppu tulos täysi fiasko. Mitä tästä kaikesta opimme, emme yhtään mitään. Ennustin Johannan loppuajaksi 32,40 mutta pieleen meni, tai meni vieläkin huonommin. Sinnikkäästi maaliin asti, kun kerran ollaan Amstedamiin saakka tultu. Ei ollut muuten kovin hohdokas tuo Stepanoovankaan esitys naisten kasilla alkuerissä, kunhan kävi esiintymässä henkilönä, joka teki doup. paljastuksia kotimaataan kohtaa aikaa taaksepäin. Juoksut ovat kuitenkin Julialta juostu, mutta toivottavasti Peiposelta ei.

En oikein usko, että Peiposen alavire johtui AINOASTAAN orastavasta vammasta, vaikka sekin on ilmeinen. Olin katselemassa Saarijärven juhannuskisoja, ja jollain tapaa aistin silloin, että paras terä tämän kesän juoksuista on ohi. Syitä vois vaikka hakea julmetun kovasta kevät rallista, jossa koeteltiin fyysisiä ja psyykkisiä rajoja, kun homman olisi pitänyt olla vielä rakentavaa. SM -maastojuoksun käsittämätön meno, missä nippanappa M23 vuotiaat miehet pysyivät mukana, sekä Toukokuun maatiejuoksun 10km SE ja heti perään ratakymppi liki SE vauhtia söivät liikaa naista. Ne paukut olisi kannattanut jättää Heinäkuulle(valmennus) Nämä ovat kuitenkin vain minun ajatuksia

Kesäloma, mitä se kertoo kenellekin, ja miten sen kokee, tai mitä tekee. Oma loma alkaa, mutta mustanpuhuva taikasauva heilahti reilut kuukausi taaksepäin, osuen kohdalleni. Samalla meni myös nuo kesälomafiilikset, eikä niitä mikään taikasauva saa loihdittua takaisin.

Ajatus on ihmisen pahin vihollinen, mutta eihän ilman ihmistä ole ajatusta??? Kylläpä meni taas vaikeaksi. Minulla menee vähän niinkuin Loirin elokuvassa Hämeen hitain. Siinä Vesku ryömii henkihieverissä janoisena autiomaassa, kunnes tulee jonkinlainen matala joki eteen. Jatkaa ryömimistä ja havahtuu, huomaa olevansa vedessä ja aikoo hörpätä joesta vettä, mutta. Juuri silloin ajatus astuu kuvaan ja Vesku toteaa EI HELVETTI, KYLLÄ ON NIIN KOVA JANO; ETTÄ EN MINÄ SITÄ KYLLÄ JUOMALLA PILAA ja jatkaa matkaa. Meikäläisen tilanne on nyt vähän samankaltainen. Ymmärsittekö yskän??