Karttulan maakuntaviestijuoksut juostiin todella vetisissä olosuhteissa, mutta kun on kyse ulkoilmatapahtumasta ja *osanottajat eivät ole sokerista saatiin ihan kelpo tapahtuma tänäkin vuonna. Joukkueita oli ilmoittautunut ja paikalle saapunut 74 kpl, mikä oli juoksun historia 5 paras noteeraus oli keliolosuhteen huomioiden ihan kelpo määrä. Juoksu sisälsi tänä vuonna vauhtia ja vaaraallisiakin  tilanteita, sillä juoksualusta oli todella liukas ja osin liujuvellinenkin. Kukaan ei siis selvinnyt kuivin sukin ja tossuin, paitsi jos olisi juossut kumikengät jalassa. Oma viestiosuus meni mikrofonin jätettyä pöydälle höntsäilynä, eikä siinä oikein uskaltanut näillä vuosilla ja huonolla kordiaatio/tasapaino ominaisuuksilla kauheasti kiihdytellä. Viimeinen alamäki tällä vakioreitillä oli petollinen ja varoittelin siitä erästä takana tulevaa juoksijaa joka lasketteli ohi eikä aikaakaan kun kaverin tossu lähti alta ja sitten mentiin täydestä vauhdista selälleen. No siitä se kuitenkin nousi ja jatkoi matkaa. Päivä siis sisälsi moni kymmeniä nurinmenoja, mutta isommilta vammoilta säilyttiin. Muuten kisat oli onnistuneet ja iloisia sekä tyytyväisi ilmeitä nähtiin pitkin päivää ja siitä se kelikin parani kun viimeinen joukkue oli ylittänyt maaliviivan

Tässä kirjoituksessa en avaudu tälläkertaa Ukrainan sodasta kuin että Euroopan on syytä varautua todella pitkään kylmän sodan aikaan. 

Mikään tässä elämässä ei ole yhtä varmaa, kuin epävarma.

Tässäpä todella vaikuttava esitys elämään selviytäjästä. Kun kaikki ei mene aivan putkeen ja elämä jo syntymästä lähden on epävarmaa, eikä tulevaisuus näytä kovinkaan valoisalta, niin ihmeitäkin voi tapahtua. Ja kun ihmeitä tapahtuu voi lahjakkuus palkita hyvinkin monen kuulijan aivan kyynelsilmiin saakka.

15 Year Old Emma Kok Sings Voilà – André Rieu, Maastricht 2023 (official video)