Turkki astuu uudelle levelille sitä mukaa kun Ukrainan kansanteurastus jatkuu. Puhuttelen tästä eteenpäin Turkkia maa 2 niin ei tarvitse turhaa nimittää tuota paskamaa 1 perseennuolijan maata sen oikealla maanimikkeellä.

Tämä valtio siis on alkanut käydä kauppaa kurdi ihmisillä ja siis vain kauppaa. Ja sekun on aivan sama montako sataa kurdia sinne palautetaan heidän pyynnöstään, koska se on vain juoni saada nöyryyttää demokratiaa. Ja vaikka vastapalvelukseksi sieltä luvataan ratifioinnin tynkää on sekin vain valheellinen lupaus vailla mitään varmaa. Se on kiva vaatia kun tietää jo varmaksi, että ei Suomi voi jo laen nojallakaan suostua p-maa 2 pyyntöihin. 

Ja aika kuluu, ja kaikki valuu p-maa 1 laariin, eli teurastus jatkuu. Ja miten kävi USA maaperällä, kun kävivät ruinaamassa hävittäijä, no huonosti kävi. Eräs senaattori sentään sanoi sen julki ääneen, että kun on kerran noin huonosti asiat hoitanut viimeisen vuosikymmenen ajalla, eli maa 2 on ajautunut liian p-maa 1 mieliseksi ja samalla ajautunut lähelle diktatuuria, ei minkäänlainen kaupankänti käy päinsä. Ja kun jenkit asettivat vielä hävittäjäkaupan ehdoksi ratifioinnin, joutui  maa 2 edustaja palaamaan tyhjin käsin jenkkireissultaan. Toivottavasti sai edes syödä kunnolla ja muruja suupielistään vielä pyyhkien oli todennut, että USA kiristää meitä, vaikka asia on jurin toisin päin, eli maa 2 kiristää nato ratifioimatta, mitä ihmeellisimmillä lehmänkauppa politiikalla.

No aina tapahtuu kun rapataan. Ensin riiputettiin Erdogan nukkea pää alaspäin Tukholmassa, niin ei kauaa siitä, kun jo joku Tanskan lahja Ruotsille, eli kaksoiskansalainen sytytti Turkin konsulaatin edessä koraanin tuleen. No tästäpä tämä erdo veti herneen nokkaan ja antoi palaa tyylin, että eiköhän Ruotsin Natojutut ollut tässä. Tämä koraanin tuleen tuikkaaminen tuli kyllä kuin taivaan lahjana Turkin reseptille, sillä tällä asialla voi ratsastaa kansan suosioon ja hoidella tulevat vaalit himaan, ikäänkuin ne ei jo nyt olisi hoidettu, sillä eihän erdolla ole edes kunnon haastajaa, kun pahimman haastajapukarin laittoi tiilenpäitä lukemaan. 

Nähtäväksi jää, pääseekö Lepardit laukkaamaan Ukrainan nummilla. Nyt kun lepsu Saksa antoi vihdoin luvan toimittaa kissoja Ukrainaan, voidaankin ottaa pieni aika lisä. Eivät ne sinne hetkessä lennä, mutta niitä saadaa sinne juuri sopivasti kevääseen jos saadaan.

Se vaan minua alkaa v.....aan kun tätä ratifiointi tynkää pukkaa joka tuutista aamusta iltaa milloin minkinlaisen asiantuntian suusta. Nyt kun erdo nuken riiputtelun ja musliimiopuksen polttelun jälkeen on virinyt ajatus, että käsi kädessä Ruotsin kanssa natoon ei taidakkaan toteutua ja Suomella olisi mahikset irtautua omaksi yksiköksi missä ainoastaan Suomi ratifioitaisiin ollaankin jo aika tavalla lopullisesti kuutamolla.Tähän kun heittää syyn että miksi Suomi haluaa juuri mennä yhtäaikaa, niin johan pomppasi. Skenaario minkä "asiantuntiat"ovat esittäneet syyksi on se, että jos Suomi olisi natossa ja Ruotsi ei ja jos ryssä hyökkäisi Suomeen, niin tarvikeapu Ruotsin kautta johtaisi ryssän ballistisen ohjukset tuhotyöhön suur Tukholman alueelle, koska Ruotti ei siis olis naton jäsenmaa. Tämä skenaario ontuu pahasti syynä, koska mistä ihmeen hyökkäyksestä oletetusta nato suomesta puhutaan, kun p-maa ei ole eikä uskalla hyökätä mihinkään natomaahan. Jos se kuitenkin hyökkäisi, niin ensimmäinen maa olisi esim. pieni Viro, mutta kun ei ole saumaa, niin ei. Jos Suomelle tulee lähivuosinan kuitenkin saumaa sotilasliittoutumaan, mihin en usko, niin kyllä kannatta myös ilman Ruotsia sinne mennä. Erdogan on jo riisunut naamion ja sen alta paljastui ryssämielinen diktaattori, joka häikäilemättömästi ajaa omia etujaan, välittämättä yhtään naton demokratian peruspilarin vaalimisessta. Kaikkien 28  "ystävämielisen"natomaan tulisi viipymättä aikaansaada yhtenevä päätös sulkea Turkki kaikesta naton tiedon jakamisesta ulos tyyliin kun ei kerran hyvällä niin sitten pahalla. 

Ja mitä tulee Unkariin ei Orpanin vihtori ratifioi vaikka sen vannotti tapahtuvan helmikuussa. Tämä p-läjä puhuu läpiö päähänsä tyyliin lupaukset on tehty rikottaviksi. Näin on ollut ja tulee olemaan hamaan tulevaisuuteen. Tässä maassa on alkanut vihtori "puhdistus"luuta lakaista ja siellä työttömäksi laitetaan satoja korkeaarvoisia upseireita ihan kenraaaleista lähtien. Kas kun nämä ovat sattumoin liikaa natoo päin ja vihtori katsoo ne liian vaarallisiksi henkilöiksi hänen yksivaltiuden auvoisalle tielle.  Minun mielestä jo tapahtuneiden ryssämielystelyjen johdosta Orban voitaisiin ihan oikeutetusti nimetä terroristiksi, joka suosii ja jopa auttaa p- maan sodan jatkumoa ja toisaalta ei anna Ukrainalle ase, eikä edes aseiden läpivienti lupaa oman maansa kautta. Sekun on niin, että se on Unkarista helppo huudella ja vitkutella asioilla, kun ei ole ryssä rajanaapurina. Yksi peruste vihtorin porukoilla olla ratifioimatta on se että Suome raja ö paut 1300km on liian riskialtis. Se kuulema eskaloisi paskamaata sotatoimiin jos härmä olis naton täysjäsenvaltio. Ymmärtääkseni asia on juuri toisinpäin,jos oltaisiin natossa eli se estäisi sodan laajenemisen,mutta tämähän on yksi tekosyy Unkarilta vitkutella asialla. Jännä nähdä, mitä on lisää luvassa, kun erdo vihtori ja puttepossu taas kokoustavat tässä lähiaikoina.

On Stalingradia Stalinin mukaan ristittyä on Leningradia Leninin mukaan nimettyä. Mutta tuleeko entisestä Leningradista ja siis nykyisestä Pietrarista tulevaisuudessa Putingradia jää nähtäväksi. Ja Turkin Istanbul voisi olla jatkossa Erdogpul. Unkarin Budabest luonnollisesti kantaisi nimeä Orbabest ja niin edelleen. Kas kun diktaattoreilla on aika iso valta vaikka muuttaa kaupunkien nimiä oman mielensä mukaan.

Turkki lähtöaseman ja sieltä kaukasus vuorten kautta käy tai on käynyt jo pitkään kauhea ralli kuljettaa länsimaista elektroniikka ym.tavaraa paskamaahan. Tämä on tiedetty, sillä maa 2 diili ykkösen kanssa on ja pitää. Eli länsimaiset komponentit raketti ja pommi tarpeisiin löytyvät jatkossakin puttepossun asearsenallista. Ja Kiinan suunnalta käy sanamlainen ralli, mutta siitä ei saakaan sanoa ääneen, muuten xi pinpog voi suuttua. Ihme ukko tämä dik. ei ole mennyt 100 vuotta, kun paskamaa teki siellä tuho/teurastustyötään ja pign yhtä äkkiä ollaankin ikuisia ja suuria ystäviä. Tyyliin saat ja voit tuhota ja teurastaa, mutta älä hyvä putte possu ala ydinaseilla meuhaamaan, sillä siinä kärsii Kiinan talous joka menee kuralle samaan tapaan kuin massu.

Maa jyrisi eli luontoäiti ilmoitti olemassa olostaa tuolla (nyt sanon virallisen maanimen) Turki ja Syyrian rajaalueella. Tuhot ovat mittavat niin ihmishengissä kuin infran suhteen. Ei siis riitä, että puttepossu särkee ja tappaa, luonto hoitaa ja varoittaa omalla tavallaan. Näille luonnon katastrofeille emme mahda mitään, mutta sodille voimme jos haluamme. Idän paska on kohtalonsa valinnut ja nyt tarkoitan siis koko nyky paska maan kansaa. Heikko väki heikko, heikko lopputulos.

Korruptio näkyy myös nyt tapahtuneen maanjäristyksen osalta. Osa taloista sortuu kuin hiekkakasa surmaten hyväuskoisia ihmisiä. Hyväuskoisia siinä mielessä, että on kuviteltu asutun turvallisessa ja jonkinverran maanjäristyksiä kestävässä talossa. Ja höpön höpön sanon minä,sillä vaikka montakymmentä vuotta Turkin ihmisiltä on peritty järistysveroa ja jotta niiden rahojen turvin on luvattu rakentaa turvallisia taloja näkyy nyt karu lopputulos. Ne rahat on vedetty parempiin taskuihin ja rakennettu halvempaa ja vähemmän laadukasta infraa. Joten tämä viimeisin järistys tulee aiheuttamaan jonkin sortin polemiikkia päättäjiä kohtaan, eikä tämä tule lisäämään erdoganin suosiota oman kansan keskuudessa.

Palaten vielä p-maa 1 propakandaan Suomea kohtaan. Miettikää puttepossun ja löysä laavrovin ajatuksia kun ne katsovat  peilikuvaansa. Nämä tyypit on matkustelleet euroopassa ja muualla maailmassa monta kymmentää vuotta ja myös Suomessa. No, eivät varmaankaan ole havainneet minkäänlaista natsismia härmän suunnalla. Mutta nyt simsalabim yhtäkkiä aletaan syöttämään p-maa kansalle ja eritoten lapsille katkeruuden siivittämänä huonosti edenneen sodan johdosta mantraa, että Suomi on natsismin kehto. Toteamus on minulla että on muuten lääkitys kohdallaan näillä hepuilla ja mitkähän näillä pelleillä on tuntemukset katsoessaan peilikuvaansa, koska se kuva hymyilee takaisin tyyliin älä idiootti valehtele, kun tiedät kuitenkin totuuden Suomesta ja muusta euroopasta,missä ei ole natsismista tietoakaan.

Karuton kertoma tästä tulee olemaan seuraava. P-maa heikko150 miljoonainen kansa ei kykene tekemään mitään itsensä ja tulevien sukupolviensa hyväksi. Eli vääjäämättä edessä on Pohjois Korean tapainen auvoinen tie. Sulkeutunut yhteisö, mikä kasvattaa vuosien saatossa rapautunutta sotakoneistoaan uuteen uskoon. Ukrainan sota tulee jatkumaan pitkäääään, näin olen tainnut todeta ennenkin. Esimaku saatiin p-maan vuotuisesta seminaarista, missä pää paskanpuhuja wladi pieni pisti parastaan kansakuntansa tilasta tuolla Moskovassa, tulevassa Putinkovassa.

Puutiainen keskittyi oletetusti suurimman osan ajastaan syyttämään länttä KAIKESTA. Mennyt historiakin alkaa saada uusia ulottuvuuksia, mitä toiseen maailman sotaan tulee. Silloinhan juuri länsi auttoi p-maan voittoon pikku aatun "erikoisoperaation" ikeestä. Jos ei olisi auttanut, niin nyky p-maata ei olisi nykymuodossaan. Noooh, kovin on muisti lyhyt tällä aivoijen rappeumaa nähtävästi kärsivällä puutiaisella, tosin dementia kuuluu tuon sairauden osakuvaan. Nyt siellä kouluohjelmaan on alettu pienestä pitäen lisäämään aivopeun omaisesti mantraa, että länsi on paha, eikä se antanut aseapua hitleriä vastaan, vaan päinvastoin auttoi aatua ja soti meitä vastaan, mutta me uljaat vanjat löimme kaikki turpeeseen. 

Minä en meinaa mitenkään sisäistää vieläkään, että miten on tämmöinen läpeensä paha aivopieru pääsyt sikiämään joskus pietarin katujen takapihoilla. Voi yhden kerran, kun olisi nekin m....  lentäneet harhaan jonnekin huonosti rapattuun seinään, niin tämän päivän maailman tilannekin olis hiukan siedettävämpi noin niinkuin sotien suhteen. Mutta minkäs teet kun tämmöinen vahinko on joskus päässyt käymään.

Mutta nythän se tulevaisuus alkaa maailman osalta ratketa. Eli sanonta toivo parasta, mutta odota pahinta alkaa näyttää hyvinkin todennäköiseltä. Siis pahin skenaario on se että sota eskaloituu. Perusta väitteeni sille, että jos tähän sotaan olis sotimalla rauha saatu se olisi jo tapauhtunut. Ja kun puhutaan että diplomatialla se lopulta hoituu, niin ei sekään oikein ole mahdollista, koska.. 

Kiina, Intia Turkki, Unkari muutama mainitakseni eivät ole tosissaan,eivätkä näin ollen tule tuomitsemaan p-maa ryöstöretkeä. Eli nyt kun pelataan isoilla korteilla, eli puolet on valittu todistetusti alkaa tappokalustoa Kiinasta virrata p- maan käyttöön sotarintamalle. Sattumoisin nämä 4 maata ovat olleet ja tulevat olemaan riippuvuussuhteessa p- maahan. Näistä maista tulee samalla puutiaisen ruokkijoita ja vaikka 2 näistä on naton jäsenmaita, niin sillä ei ole mitään merkitystä. Merkit on kyllin selvät ymmärtämään myös sen, että Turkki ja Unkari eivät ratifioi ja tämän ole tainnut todeta ennenkin, koska esim. montako kertaa Unkari on luvannut, mutta yhtä monta kertaa pettänyt Suomen. Ja vastapainoksi jos Unkari on p-maalle jotain luvannut, niin sen se on pitänyt. 

Eli valitetavasti tämä sota vaatii eskaloitumisen eli isomman savotan, eli sodan suuremassa mittakaavassa. Vasta sen jälkeen voi alkaa todelliset neuvottelut rauhasta, mitkä molemmat maat hyväksyy hammasta purren. Sillä eihän tämä ole edes oikeaa sotaa tähän mennessä, missä vain toinen osapuoli saa ja voi tuhota ja tappaa, sillä kyllä sen pitäis olla modernissa sodankäynnissä molempien oikeus. En puhu ydinaseista, sillä niitä ei käytetä, mutta Kiina katsoo asian niin, että "suurelle ystävälle" on annettava " jonkin sortin"aseapua. Ensin toimitetaan salassa ja kohta avoimesti. Länsi vastaa antamalla aseapua Ukrainalle mm. erittäin pitkän kantaman ohjuksia+lisäämällä panssarikalustoa ja siitäpä se sitten iso rähinä alkaa. Pekingin diktaattori näkee asian niin, että olemalla nyt vahva p-maan tukija on Taiwan sille sen jälkeen helppo nakki, eikä länsi sitä vastusta.

Ja Unkari jatkaa ratifiointi teatteria ajan kuluksi, eikä heikko nato tee mitään. Nyt Unkarin teatteri delekaatiot kävi pohjolan kierroksella ajan kuluksi. Kupletti oli se, että ylläri ylläri Ruotsi on ok, mutta Suomi ei. Eli nyt Turkkia hiertää Ruotsi ja Unkaria Suomi ja taas saadaan asiaa lykättyä. Kuka muuten on satuillut, että heinäkuun naton huippukokous on takaraja ratifioinnille. Jukka Tarkka sanoin sen ymmärrettävästi, että ei semmoista takarajaa ole olemassakaan, joten natoihmiset voivat varautua tyliin toivo parasta, mutta odota pahinta tämänkin asian suhteen. 

Seuraavan kymmenen vuoden aikana yksi tärkeimmistä asioista koko euroopalle on sotakoneiden ja aseiden valmistus, jolla turvataan oma kyky puolustautua jos ryssä hyppii silmille. Sitä kalustoa on oltava myös varastoissa niin paljon että sitä riittää täysmittaiseen vuoden sotaan ja olematta riippuvainen esim. jenkeistä. Kaikille on varmaan tullut selväksi, että p-maahan ei voi enää koskaan luottaa, joten parempi katsoa kuin katua. On siis vastattava ajan haasteeseen ja oltava kaukaa viisas, sillä en usko että tämä on vielä lähellekkään taputeltu, mitä sotimiseen tulee tulevaisuudessa.

Eikä leopardit laukkaa vieläkään Ukrainan aroilla.

Omat. hiukan hölkkää silloin tällöin, mutta korkeintaan 70km viikossa. Kalastus, eli pilkkiasiat ovat paljon tärkeämpään nyt.