Hiukan mietteita Torreviasta treenipaikkana, olitpa sitten pyoran tai vaikka ilman pyoraa liikenteessa, No, ensinnakin, tama eroaa paljon, jos vaikka vertaa Naapuri saareen Mallorcaan, tai vaikka Crant Canaria inglesiin, kun taas Lanzarote on aivan eri juttu. minulle kerrottiin, etta taallakin tuulee, tassa on nyt muutama viikko oltu ja tuulia odoteltu, niin epailen, ainakin Lanzaan verrattuna.

Juosta taalla on hyva, koska suorituspaikkoja riittaa, aina urheilukentasta , helvetin pitkiin rantabiitseihin ja asfalttia tietty. Makeakin loytyy, ainakin siella missa mina pidan majaa, siis Los Balconesin alueella, mika onkin Torrevijean korkoin kohta taalla olevista asunalueista ja onhan tuo kastelukanavan tie, jossa tien toisella puolen riittaa aika ajoin hiekka pintaista tieta(myos polkua). Muuten taalla elama on sita samaa Espanjalaista peruskauraa, niin kuin muuallakin ja ihmeen hyvat kelit on ollut, en olisi uskonut! jo maaliskuun puolesta valista lahtien. tuskimpa kannattaan tulevaisuudessa Ganarialle asti menna lampiman peraan.

Okey, eilen juoksi ap. 1,30h ER ja ip. 45min ER+ 10x 100m, tanaan oli sitten viikon paa harkka, elikka 1,54h, alussa 13km 4,50min/km sykkeella 130 sitten 4km vauhti 4,40min/km, sitten 3km 4,30min/km seuraavaksi vauhti 3km ajaksi 4,05- 4,10min/km lopuksi 1km 3,50min/km+verryt. Keskivauhti oli 4,34min/km ja hyvin meni, onhan se perjantain kisa tuossa lahella, mutta se ei saa estaa treenaamista, silla sitahan tanne on tultu tekemaan, joten vedetaan kisa jaykin jaloin. Se on sit nain!