Syksy on hienoa aikaa, mutta ei tänä syksynä ainakaan henkilökohtaisesti parasta aikaa. Kun ihmisellä tulee viiskymmentä täyteen, sanotaan että takuaika on ohi. Mutta kun kuusikymmentä kolkuttelee ovelle on parempi, että alkaa hahmotella paikkaa, mikä on 80cm leveä ja 210cm syvä, jos petinteisestä toimituksesta puhutaan..

Savon-Sanomat uhoaa, että uusi uljas uimahalli näkee päivänvalon 2020 elokuussa. Eikä näe, sanon minä. Perusteena on se, että sitä uhoamista on jo kuultu koko Parosen hallintokauden. Sitä paitsi mulla on eurokossupullon veto siitä, että jotain odottamatonta ilmaantuu rakennuskomleksin etenemiselle alkuperäisen rakennusaikataulun suhteen ja homma viivästyy.

Siitä on hyvä aasinsilta juuri Kuopion Kaupungin uuden johtajan nimityksestä käytävään keskusteluun. Minusta Kaupungin uudeksi johtajaksi/pormestariksi voi olla kuka tahansa ilman sen kummenpia tutkinto meriittejä. Jos kerran kansanedustajaksi voi päästä  ilman kouluja, niin kyllä yhden kaupunginkin johtaminen onnistuu aika mutkattomasti tavan duunarilta tai vaikka entiseltä urheilijalta, no taikka miksi ei missiltä.

Petterihän visioi Kuopion kehittyväksi Suomen mittakaavassa eliittisrjaan nousevaksi kaupungiksi. Nousihan se pari pykälää ja samalla nousi Parosen palkkakin eliittisarjaa. Ollen lopussa jo pitkälti yli 200.000€/ vuosi. Siitä olikin hyvä ponkaista eläkkeelle, kun oli hoitanut joidenkin mielestä sitoutumattomana asiat  mallikkaasti, noin niin kuin Kaupungin näkökulmasta. Minkälaisen veijarin Kaupunki päättää seuravaksi valita on mielenkiintoista nähdä. Mutta messevä on ainakin Kaupungin velka ja lisää pitää ottaa, että selvitään tulevista eliittisarjan hankkeista. Liian monta rautaa/hanketta on nyt meneillään tässä Kaapunnissa, eikä niistä voi selvitä ilman apuja ja hyvää tahtoa.

Kuvan tavaraan ei ole tarvinnut ottaa lainaa, eikä apuja, hyvästä tahdosta puhumattakaan.Alimmissa kerroksissa on pakkasen vetäessä sen 150 Litraa ne mustikat noin 60 L ja puolukat päällä saman verran. Ja tuo oikea puolen lokero enteilee kohta talvikalastuskauden alkua.

Että silleen!!

DSCF2722.jpg

Viimeisin reissu ja uskallan väittää että puolukka oli kypsää ja viimeiset mustikatkin olivat vielä ihmeen hyvän makuisia.

DSCF2721.jpg

Syksyyn sopiva musiikki tai kaikista paras on tämä

Metallica - Nothing Else Matters [Official Music Video]