Eipä se spontaani juoksulenkki saanut tuulta purjeisiin, kun ei anna juosta niin ei. Mutta eilen laitoin saturaisen rikki pyörällä. Upea ilma, mennessä lievä myötäinen, tullessa vastainen, paikkana vesikanavan tie. Pyöräilijöiden slangilla, oli hyvät jalat ja suuntana Gartagena, ensin 65km tasaisella vauhdilla ja jottei homma käy flekmaattiseksi väliin 12x 1000m/1000m pyörittely palautus, loppuosa sitten kevyttä pyörittelyä.

MAANTIEPYÖRÄILY on eliittilaji, jossa ei saisi tai ei pitäisi voida rikkoa etikettisääntöjä, oltiinpa sitten kotona tai ulkomailla, joku Saksalainen veti herneen nenään, kun erehdyin tykittämään sen hiilikuitu unelman ohi maastopyörällä, liimautui ensin takarenkaaseen ja kauheeta Saksan molotusta selittäen otti vauhtia sieltä ja ampaisi kauheaan spurttiin, no minun tonnin pätkä kyllä juuri loppui  siihen.

Tänään sitten tein uuden hapuilevan yrityksen juosta aamulla, hidasta vurrimista noin 5,30min/km vaudilla, lopussa yritin sitten parantaa vähän vauhtia, mutta kestipähän takanen,edes sen verran. Mikko ilmoitti sitten meidät kaikki tuonne ensiviikon lopun Elcen puolimaratonille,minun päätavoite on että pystyis juoksemaan sen läpi noin 5min/km vauhtia, siihen pari km verraa alle niin siitän tulis ihan pitkä juoksu, poiskaan, kun en malta olla.Kaiken kattava loppu yhteenveto mennestä kuukaudesta Elcen kuvien kera tulvahtaa sitten sivulle Maanantaina, jossa myös koko kuukauden päiväkohtainen pyöräily/vähäinen juoksu toteutettu ohjelma, sekä muutama, no jaa?