Samanlaiset olosuhteet kuin kaksi viikkoa taaksepäin, siis ihan hyvät olosuhteet reipastella. Tungostahan ei ollut tälläkään kertaa, mutta siihen on tyytyminen.

Aikoja 9,8km Matti Haatainen 32,24min Arttu Kärkiö 32,46min Vili Holopainen 32,52min Olli Pulkkanen 33,13min Janne Heikkinen 35,30min Riku DNF Hanna DNF ja allekirjoittanut DNF.

Miksikö jätin kuuteen kilometriin,no ihan hyvin se jaksamisen osalta sujui, mutta mutta?

Iltapäivällä sitten lähdettiin maastopyörän päälle niin kuin eilenkin. Lenkki suuntautui tarkoituksella tuonne neulamäen takamaastoihin. Mukaan sain myös pari muutakin pyöräilijää, teemaana oli kuitenkin mitata reittiä ja korkeuseroa.No,näillähän oli hienot puhelinvehkeet, kierrettiin hiekkapohjainen ulkoilureitti. Tämä reitti tulee olemaan ensi syksynä juostava kilpailu ja joka kantaa nimeä KUOPIO HART RUN, tai jotain sinnepäin:)

Niinpä, olen pitänyt muutamia palavereja asian tiimoilta ja vielä on neuvonpitoja jäljellä, mutta yksi asia kerrallaa. Kuopion Kaupunki on asiaan myötämielinen ja jonkinlaista yhteistyömarkkinointiakin olis luvassa. Asialla alkaa olla kuitenkin minun osalta jo kiire, koska homma on saatava pakettiin tämän kuukauden aikana ja luvat kuntoon. Juoksijalehden kalenteriinhan on jätettävä kisailmoitukset tammikuun 5 päivään mennessä ja kun itse pakenen joulukuun 10 päivä maisemista, niin kuka se sitten hoitaa. Kuopion Riento on järjestävä seura ja se sivuille(yläpalkkiin) tulee tämän kuun aikana kisailmoitus sarjoineen ja reittikarttoineen, sekä kuvia tietty kisareitistä.

Miksikö alan tälläiseen, no vaikka siksi ettei pääse tuon juoksuinnostuksen käymään samalla tapaa tässä piirissä, kuin esim. meneillään oleva talvijuoksusarja. No, jos katsotaan tämänkin piirin juoksukisa tarjontaa syksyn osalta, niin eihän siellä ole kuin muutama kisa+polkujuoksusarja.

Joten otetaan sinne yksi yritys lisää ja tällä kertaa mennäään maastossa,mistä löytyy myös mäkeä riittävästi, sekä hienoja maisemia ja jylhää metsää järvimaisemaa unohtamatta.Niin ja juoksumatkatkin ovat AIVAN riittävän pitkät, niin miehillä kuin naisillakin

Huomenna pitkä tutusta paikasta tuttuun aikaa ketä kiinnostaa