Viikko aikaa syksyn Kuopiolaiseen juoksutapahtumaan.

Siis tähän..HA%201.jpg

Kilpasarjojen parhaille on luvassa Fortesportin lahjakortteja. Myös muiden sarjojen parhaille on luvassa pokaalin lisäksi jotain extraa. Kuntosarjalaiset osallistuvat arvontaan, jossa on jaossa Oneway juoksujalkineita. Ja nuorten sarjan alle 16v tytöt/pojat parhaat palkitaan pokaalien lisäksi pienimuotoisilla tuotepalkinnoilla.

Huhun mukaan on miesten sarjaan tulossa messevä vääntö maastoherruudesta ja samoin naisten. Paras juoksujalkinen tuolle reitille löytyy kevyeltä maratonkenkä puolelta, mutta aina ei kevyin kenkä ole se kaikkein nopein. Jokaisella on oma mieltymyksensä ja niihin on luotettava. Studentian rakennuksella on juoksijoiden käytössä tilavat ja siistit pukeutumistilat niin miehille kuin naisille, sekä mikä sen mukavampaa kuin suorittaa jälkijuoksut saunassa joka myös on käytössä. Metsässä 10 ja 15km juottoasemalla on luvassa elävää musiikkia siivittämään askelta eteenpäin.

Viikko on siis aikaa ennakkoilmoittautua Kuopion Riennon sivujen kautta, mutta jälki ilmoittautuminenkin onnistuu kisa-aamuna, kun muistaa tulla hyvissä ajoin. Studentia ovet avautuu kello 8.00. TERVETULOA siis kaikki liikuntaihmiset mukaan.

Aamulla tunti matolla, siis kiihtyen, mutta ei niinkään vauhdin puolesta:)