Viikon pääharjoitus tuli tehtyä, mikä nyt sitten muutti hiukan muotoaan, mutta mitä se haittaa. Kuvan miehitys on sama, kuin talvella ja pituuserotkin on liki samat, ainakin uskoisin!tuo Teemu vaan näyttää vieläkin pitemmältä, kuin talvella. Matkaan kuitenkin lähdettiin hyvillä fiiliksillä, muutama kilometri ensin asfalttia ja sitten metsään erittäin vaihtelevaan maastoon, sekä vauhti ensimmäisen kympin ajaksi 4,50min/km. Siinä juostessa kysäisin Teemulta, että minkälainen kiihtyvä loppu oli tarkoitus juosta, ilmekkään värähtämättä tokaisi, että viimeinen kymppi KOLKYTKUUS JA PUOL en ollut kyllä ajatellut mitään tuon suuntaista ja sanoin että minulle riittää tälle tehoviikolle kolmeysikin ihan hyvin, jotta pysyy tuo kokonaisrasitus tehojen osalta kohtuudessa, mutta juoskaa se vaan Tuukan kanssa, minä vurrin sitten perässä omani. Hieno keli, kerta kaikkiaan, mikäs siinä oli mennä, kymppi alle, kellon nollaus ja menoksi, pojat alkoivat heti paeta maisemiin, minä pyrin olemaan näköetäisyydellä mahdollisimman pitkää, vaan kun ei ollut kovin pitkiä suoria niin ei niitä kovin kauan nähnytkään. Mentiin Särkiniemen hiekkateitä kohden Väinölänniemeä ja päätepysäkki oli Scandik Hotelin tuntumassa, muutama yllättävä vesieste tuli vastaan kesken matkan, missä hiekkatie kiemurteli aivan rannan tuntumassa, koska vedenpinnat ovat huippukorkealla järvissä, joten muutamassa kohti oli miltei käveltävä ja hiukan kierrettävä metsän kautta, matka kuitenkin meni yllättävän hyvin läpi ja loppuepisodi oli sitten se kun etsittiin toisiamme.
Poijaat olivat lähteneet juoksemaan vastaan minua ja juuri siinä ainoassa kohdassa Scandikin jätevesipuhdistamon kohdalla mentiin ristiin, minä tulin yläkautta, kun taas T.M ja T.T alakautta( rannan kautta) joten eipä sitten nähty kuin vasta Uimahallin pihassa 3-4km verran jälkeen.

Että näin tällä kertaa, ei valittamista, yhteensä lenkin pituudeksi tuli se minulle pitkä 24, kun taas pojille etsimissakon kera 25km. Huomenna sitten kevyttä pyörää, tai kevyttä juoksua fiiliksien mukaan, ja niissä ei ole viime aikoina ollut valittamista, niin ja viikon kilometri kirjataan juoksun osalta 120- 130km välimaastoon, ei siis paljon, mutta laadukkaasti.