1304152403_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Niinpä,sanonta kuuluu, rohkea rokan syö,puhujat ja kuvittelijat älkööt vaivautuko ja niitä kyllä riittää pilvin pimein,varsinkin kuntopyöräilijöistä.Siis haaste kuuluu,tulevana suvena Kesä-Heinäkuun aikana haastan jonkun tai jotkut leikkimieliseen kuntokokeeseen.

Haaste(osa 1) sovittuna viikkona,pyöritellään maantiepyörällä vaikkapa 1000km"tasan" ei sisällä kovia osioita, jonka jälkeen palautellaan viikko,kuka mitenkin tykkää.

Haaste(osa 2) palautusviikon jälkeen,juostaan(ei kävellä) vaikkapa 200km"tasan" ei sisällä kovia osioita.

No,nyt varmaan moni ajattelee,miksi? minä vastaan, miksi ei,pitäähän kesälomalle jotain hupia järjestää.Nimittäin,näin selvitetään tehokkaasti kuvitelmien ja tekemisen rajat ja samalla selviää kaikille haasteen vastaanottajille(joita ei mitä ilmeisemmin montaa tule)mikä ero on fyysisesti ja eritoten henkisesti pyöräilyn ja juoksun ero,silloinkin kun käytetään rauhallisia vauhteja,"kätevää eikö totta".

Palkinnoksi, kaikille haasteen läpi vieneille,tarjoan Kuopion satamassa Albatros nimisessä ravintolassa, juoksuviikon päätteeksi PITKÄN LOUNAAN,sisältää juomat.Eipähän tule ainakaan kalliiksi?ja jotka haasteen läpi vievät, ovat sen ansainneet.

Ilmoittautumiset(sitovat) otetaan vastaan tämän kirjoituksen kommentointi osiossa,kun taas nurkan takaa kommentoijat"nimettömät"voivat ilmittautua sähköposti:[email protected]  ps.laittakaan sana kiertämään,jotta homma tulisi minulle kalliiksi!?..Klink Klink (raha) Niin Ja hyvää VAPPUA kaikille tasapuolisesti,myös niille jotka sitä juhlistavat perinteisesti aamuyön pikkutunneille,minä en juhli,on vielä tuo Lanzaroten loppukiihdytys muistin syövereissä.