Eipä tuolla testijuoksusarjan avauksessa tungosta ollut, mutta hyvä että edes joku. En tiedä mikä riivaa tämän piirin juoksijoita, kun ei oikein mikään kelpaa. Kaikilla tuntuu olevan juuri sinä päivänä jotain muuta tekemistä, mutta se taisi olla nyt tässä, tämä sarja minun osalta, noin niinkuin kellomiehen ja kameran takaa katsottuna. Joten aika helpolla tämä sitten suttautuikin tämän talven osalta. Kiitos kuitenkin kaikille niille muutamalle paikalle saapuneelle, oli varmaan ihan hieno keli juosta reipasta pienellä porukalla, itsekkin olisin juossut, ellei olisi ollut pientä vaivaa, ne kun tulee aika yllättäen puun takaa.Maastopyörällä tuli kuitenkin ajeltua tänää ihan riittävästi, noin 3,5h. Kävin tutkilemassa ja ottamassa kuvia ensi syksyn maastojuoksu reitistä tuolta Tervaruukki/Pilppa/Kolmisoppi suunnalta ja reissu venähti aika pitkäksi. Loppupäivä menikin pienessä koomassa ja iltasella oli pakko ottaa hieronta tuohon ongelma kohtaan vasemmassa jalassa.

Ajat tämän päivän lenkistä matka 9.8km väitti sitten kuka mitä tahtoo, koska kaikkien kepsit näyttivät eri matkaa eikä niihin ole luottamista.

Kimmo Randelin 32,39min,Matti Haatainen 32.46min, Olli Pulkkanen 34.28min, Janne Heikkinen 35.17min, Jukka Kaukola 37.15min, Riku Kähkönen 48.43min ja Rikun hallitus 49.51min, sekä vielä kaksi suunnistajaa Leppävuori Päivi ja Hanna, jotka halusivat nauttia hionosta ulkoilusäästä ihan koko rahan edestä 0€

DSCF1898-normal.jpg

Tämän verran se testijuoksusarja kiinnostaa. En tiedä itkeäkö vai nauraa

DSCF1899-normal.jpg

No keliä ei ainakaa voi moittia

DSCF1900-normal.jpg

Eikä nyt menty ilmeestä päätellen kaikkeaan antaen, Rande ja Matti juttelivat koko lenkin ajan

DSCF1901-normal.jpg

Ja mukana oli myös tämän vuoden EM veteraani mitalisti M50 sarjasta Jukka Kaukola

Huomenna siis pitkä Niiralan uimahallin edestä kello 10.00, ketä kiinnostaa. Itse en lupaa enää mitään, parempi niin. Tauno oli kysellyt kommenteissa että mitä vauhti pitkä juostaan, no kaikella on aikansa?siispä!