Miten nämä muka liittyy toisiinsa, talvihan se on vastaus.Oikeanpuoleinen kuva on tämänhetkinen tilanne puijon tornista, ylemmäksi en päässyt tänään kun ei ollut auki per.....hana?kattokaa nyt, näkyykö muka valoja ravinteliosastolla,mutta talviset oli maisemat, todella kaunista, tosin tuo sana ei kovin usein kuulu minun sanastoon. Mutta pitänee yrittää joku toinen kerta,mennä katselemaan ylhäältä käsin Kuopion talvea.

Vasemmanpuoleinen kuva taas edustaa nykyaikaisia talvijuokukenkiä, minulla on ollut juoksu uran aikana monennäköisiä viritelmiä jaloissa, kun puhutaan nastajuoksukengistä, on ollut itse nastoitettuja, moneen eri jalkinemerkkiin vuosien saatossa, mutta paljon nämäkin kapistukset on kehittyneet ajan myötä. Muistan sarvan ensimmäisen talvikengän vuosituhannen vaihteessa, olihan kopukka, jos sitä vertaa kuvan kenkäpariin, ice- bug on myös erinomainen, mutta kuitenkin hiukan jäykempi, kuin sarva. Makukysymys kuitenkin, kuka tykkää mistäkin, pääasia kuitenkin ettei lähde jalat yllättäen alta.

Ei lähtenyt jalat alta tänäänkään, eilen oli se kuukauden ainut huilipäivä juoksusta. Tänään sitten jo hyvin levänneenä(valepalautumista) aamulla (1,15h)= 3km tv+25x200m/200m juoksupalautus+verryt, pyrin juoksemaan myös palautusosiot ripeämmin, ensimmäiset 10 vetoa menivät  aika kovaan vastatuuleen, syke oli nouseva ja vauhti laskeva kuitenkin jaksaminen oli hyvää, ylämäkiosioilla ei tuo nasta meinannut oikein purra,kun oli huonosti aurattuja osuuksia.Illalla sitten salilla (1h)= 10min soutuergo+3x15toistoa, 3 eri laitetta+ 30min Rotex, perjantaina aamulla sitten olis tarkoitus juosta 16km pk-pk yläaluetta ja iltapäivällä olis tarkoitus laittaa kneisselit jalkaan ja painua ladulle