Tampereen eliitti halli, urheiltiin menneenä viikonloppuna, mitä siitä jäi käteen urheilullisesti, muutama hyvä suoritus, niin miehissä kuin varsinkin naisissa, Karin Storbacka esitti naisista parasta osaamista, väheksymättä yhtään Johanna Lehtisen suoritusta, Karinin paras matka on kuitenkin kasi, mutta tonnivitonen antaa siihen luonteen lujuutta, joten niitäkin on juostava, kasilla  Merikoski-Siliuksen Suomen ennätykseen ei ole matkaa paljon, mutta Tyynelän tonnivitosen enkkaan on matkaa tuplasti enemmän.
Miehissä nähtiin tynkääkin tyngemmät pitkät juoksut, ainakin osanottaja kato oli huvittavuuttakin herättävän surkuhupaisa, miten tämä on ylipäätään mahdollista, kun puhutaan eliitti halleista.Hypyt olivat myös seivästä lukuunottamatta sitä ja tätä. Mutta suuriahan ei voi eikä saa kukaan odottaa, kun on kyse muutamasta hallikilpailusta, käsittääkseni oikeastaan kukaan ei edes tavoittele Halli MM paikkaa, mikä sinällään on ihan järkevää, jos aikoo olla hyvässä iskussa tulevana yleisurheilun supervuonna 2012.
Suomi on pieni maa väkiluvultaan, joten harrastajamäärissä/potentiaalisissa mitaliurheilijoissa ollaan hyvin heikolla tasolla luonnollisesti, mutta juuri siitä syystä näitä muutamia kymmeniä potentiaaliltaan kyvykkäitä urheilijoita täytyy tukea ja pitää kuin kukkaa kämmenellä, eli antaa mahdollisimman hyvät eväät harjoitella sata lasissa ja kaikkea muuta mitä siihen kuuluu. Silti haluan nostaa yhden nimen, kun puhutaan huippu-urheilusta, Jenni Kivioja, Iisalmen Visa, viime vuoden Kalevan Kisojen hopeamitalisti, laji VAATIVA 7-ottelu. Asenne ratkaisee ja sitä tuntuu riittävän tällä nuorella naisella, ei ainoastaan tulosten valossa, vaan siinäkin, millä tavalla asennoidutaan harjoitteluun yleensä, tarkoitan tällä sitä, että jos aikoo Suomen /kansainväliseen eliittiin jossakin lajissa, siihen täytyy asennoitua ammattimaisella tavalla, joten urheilu on silloin numero uno ja muut vasta sitten. Opiskelu ja muka kovaa harjoittelu? sillä ei saavuteta kuin keskinkertaisia tuloksia, jos pidetään mittarina kansainvälisiä tuloksia. Että laittaa itsensä likoon täysillä, hyväksyy myös riskit osana tätä kokonaisuutta ja katsoa pelin loppuun, kun on ikänsä puolesta siinä vaiheessa on ammattimaisuutta ja tätä edustaa esimerkiksi Pohjois-Savon piirissä Jenni Kivioja, muita itsensä tosissaan likoon laittajia ei tällä hetkellä tässä piirissä aikuisissa urheilijoissa edes ole, no kenties yksi pikajuoksija.
Mutta tulokset puhuvat sitten puolestaan, vaikka on kyse 7 ottelijasta, esimerkiksi 800m on kulkenut 2,14, sillä ajalla ollaan aika hyvillä sijoilla Kalevan kisoissakin, eilinen pituuden voitto Tampereella, erikoisnaisten nenän edestä on myös osoitus kyvyistä. Tämänkaltaisiin potentiaalisiin itsensä täysillä peliin laittajiin Suomen urheilun on menestyksensä rakennettava, niitä ei ole paljon, mutta haastajiakin tarvitaan, niin syntyy kilpailua. Mikä on sitten hintalappu, siis rahallinen panos SUL Kiviojan suhteen, olisi mukava tietää ja että onko se suhteessa muihin edustus urheilijoihin balanssissa, joka tapauksessa näitä helmiä ei ole vara missata, sillä näitä ei ole liian montaa, onhan sekin hienoa osaamista, että Jenni sanainkuvallisesti kiipeää puuhun tarvittaessa alhaalta ylöspäin ja vielä oikein päin.
Mutta hei, eilen oli rapsakka keli, niin kuin tänäänkin, luvassa on kuitenkin tulevalla viikolla, putkien pauketta ja kovenevaa harjoittelua ulkona. Perjantaina juoksentelin 1,30h kevyttä aamulla, lauantai ap.1h kevyesti( pakkasta 33astetta) illalla. juosten töistä kotiin 7km, loppua kohti kiihtyvästi(vitutus), tänä aamuna kello 7.00 Kuopio halli 20min tv +10x100m/100m+10x100m kelkkaveto 10kg/100m+10x 100m/100m+20min tv kiihtyvästi. Huomenna sitten pitäisi ryhdistäytyä ja lopettaa leikkiminen, tammikuun kilometrit oli 530, joten parannettavaa on, nimittäin vauhdeissatuohon suuntaan.