Tämän vuoden työt on tehty ja on aika vaihtaa maisemaa. Sehän tarkoittaa kuukauden päivät täysammattilaisuutta urheilun merkeissä ja paikkana tuttu Torrevieja. Tukikohtana tulee olemaa valtaosan ajasta suolajärvien väkissä sijaitseva Chapparalin asuin-alue, missä en ole ennen majaillut.

Juoksupainotteinen kuukausi on siis tulossa, missä pääteemana on päästä parempaan(suorituskykyisempään kuntoon), eikä se onnistu ainakaan minulta liukastelemalla kotimaassa sohjossa tai kiertämässä Kuopiohallin rinkiä. Ihminen tarvitsee henkisiä viritteitä ja inspiroivan ympäristö muutaman kerran talviaikaan, jaksaakseen sitten kesään saakka, tarkoitan tällä tietenkin hiukan jo enemmän urheilleita ikäihmisiä.Ainakin itse olen se havainnut jo kauan sitten, että vaikeaksi menee, jos koko talven joutuu kotimaassa nyhjäämään, niinpä, mutta kun ei ole pakko. Otan kuitenkin varuilta mukaan pyöräilykengät ja ajohousut, sekä kypärän(uusi) ihan siltä varalta jos alkaa tuo ketjun vääntäminen polttelemaan, mikä kyllä ei näytä kovin todennäköiseltä.

Lähtökohta tilanne on kieltämättä hiukan outo  kahteen edelliseen kertaan verrattuna, koska tälläkertaa reissuun lähden ilman vammoja, edelliset kerrat olivat enenpi kuntoutuslomia, missä tuli liikuttua paljon mutta tehot jäivät luonnollisesti olemattomiin. Nyt vireystilaa tulen hoitamaan useammalla kisalla, jotka sitten toivon mukaan nostavat suorituskykyä tästä tämänhetkisestä tilasta ylöspäin. Mutta mennään yksi asia kerrallaan ja tässä tapauksessa yksi kuukausi ja uhotaan sen jälkeen enemmän jos on mitään aihetta siihen. Huomenna lento Espanjan maalle ja sieltä sitten kuulumiset kun on kerennyt asettua aloilleen:):)