Aloitetaan vaikka tällä surullisella lehdellä. Se kantaa nimeä Urheilulehti, vaikka ei ole sitä. Tuoreimmassa painoksessa numero 44 on lätkä coutsi Lauri Marjamäkeä laitettu ihan peräti puolentoista sivun verran näkyviin, siis pelkkää pärstäkerrointa. Loput ovatkin sitä tuttua lätkä/jalkapallo ja formula aiheita. Jos tuo pärstäkerroin oltaisiin jätetty laittamatta ja korvattu kallis palstatila jollain oikealla urheiluaiheella olisi varmaan kiinnostus/lehden myyntikin ollut hiukan parempaa. mikä lienee perimmäinen tarkoitus, siis mahdollisimman laaja lukijakunta.

Seuraava iso jytky tulee tulevaisuudessa Amerikan suunnalta. Sen nimi tulee olemaan ThunderTrump. Nyt USA vallankahvaan nouseva Donald Trump ei varmaankaan muuta tapojaan tuosta räkättirastaan roolista. Paskainen ja likainen presidenttipeli loppui ja hyvä niin, sillä kuka sitä olisi jaksanut yhtään enenpää. Tuskin missään muussa maassa ollaan näin sivistymättömiä julkisessa kielenkäytössä kuin jenkeissä. Ja kun tämä paskanheitto oli vielä sitä ylimmällä tasolla olevaa ja koko maailman seuraamaa komiikkaa, voi vain kuvitella mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tämänkertainen vaalitulos oli puhtaasti turhautuneiden ameriikkalaisten hätähuuto jo pitkään jatkuneelle huonolle taloustilanteelle, mille ei haluttu enää jatkoa Hilaryn toimesta. Ameriikkalainen arvokkuus korvattiin tietoisella moukkamaisuudella,samalla tyylitajulla kuin Donald ja Hilary väittelyissään käytti.

 Mutta kaikki keinot on näköjään sallittuja kun pressaherruudesta mitellään. Sotateollisuuden puolella Venäjä ennättikin stratekisesti juuri oikeaan aikaan julistaa oman mahtipomminsa tuhoamiskyvyn. SATAN 2 Ohjuksen ydinkärjet pystyvät tuhoamaan Ranskan kokoisen alueen yhdellä iskulla.
Satan 2 on Venäjän kaikkien aikojen tehokkain ja suurin ohjus.

Siinäpä siis haastetta tulevalle USA presidentille. Asevarustelu jatkuu ja vaikka hyvää pataa Putinin kanssa leikkivä Trump ei mitään erityistä suurta saisikaan aikaiseksi seuraavan neljän vuoden aikana, siis asioita mitä on suurissa puheissaan luvannut on ydinherruus aina ja kaikkialla se numero uno jenkeille.Joten jenkkien uusi superpommi kantaakin varmaan nimeä ThunderTrump, jonka tuhovoima on Saatanan laakiakin suurempi, sanotaan vaikka, että se pystyisi lakaisemaan ameriikan kokoisen pläntin. 

Lätäkön takana halutaan muutosta uuden presidentin myötä ja varmaan jonkinlaista muutosta tapahtuukin, tosin vain negatiivista muuta maailmaa kohtaan. Trumpin mukaan ilmastomuutos on kiinalaisten keksintö??? ja päästörajoituksilla voi pyyhkiä vaikka per.... Miksi Suomen sitten pitää sitoutua ilmastosopimukseen. Siksi että meillä on 100 kertaa parempi/arvokkaampi/sivistyneempi presidentti kuin jenkeillä ja että sovittujen asioiden takana pitää seistä.

Mutta mitäpä näistä. Meksikolaiset rakentavat Trumpin pyynnöstä muurin itselleen ja kiitokseksi perinteisistä tehdaskaupungeista saamistaan äänistä, alkaa teräs ja hiiliteollisuus sykeä ilmaston kannalta ikäviä asioita ilmakehään.

Omat. Kovin on ollut liikunta tapetilla, kun aikaa(loma) on ollut. Eilen peräti kahden juoksun päivä ja tänään aamulla maastopyörällä 2h, sekä illalla uintia. Lauantaina korkataan pilkkikausi. On kuulemma Nurmeksessa kirjolohilampi jäässä:)