Tapanin taaperrus hallilla, voisko sitä näin kuvailla. Joka tapauksessa oli taas sen kontrollin aika,kontrollin jonka juoksen joka tapaninpäivänä, yleensähän olen tämä juoksun pyrkinyt juoksemaan ulkona, mutta tänä päivänä oli yksinkertaisesti niin vittumainen ja häijy keli ulkona, että päätin sen suorittaa privaattina sisällä.
 
Siis soitto hallinhoitajalle ja sisätiloihin kello 10.00 muutenhan halli olisi auennut 11.00, mutta kun ei oikein aina malta odottaa. Niin siis kontrolli testi, matkana 12km vauhti noin 4min/km syke kuitenkin määrää ja sen pyrin pitämää siinä 157-160 tietämillä, koska pitää olla jotain lukuja mitä sitten vertaa, kun talvi ja kevät etenee, tämä nyt tietenkin tarkoittaa, että nämä muutkin 12km kontroillit juoksen hallissa. Helppo vauhtihan se on, olin kuitenkin verrannut jonkin verran alle ja kun olin juossut jotain 8km aukesi halli muillekin ja tuttuun tapanin tapaan, Syrjälän Teppo, Pulkkasen Olli ja Klemolan Väinöhän, ne tulivat vetämään sen tutun 5-6x1000m, verrasivat siinä muutaman kierroksen minun kanssa 4min/ vauhtia ennen kuin aloittivat oman juttunsa.
 
On se kiva kattoo, kun jotkut nuoret 30-35 vuotiaat jaksavat vielä olla mukana täydellä tunteen palolla, tässä kestävyysjuoksuhommassa, tosi ei niitä enää nykypäivänä liiemmin ole mukana, jos vertaa aikaa taaksepäin, mutta hyvä että edes jotkut, vaan oman juoksun päätin kiristää viimeisen tonnin 3,40min/, ette se jumputus jumi jää päälle. Siihen päälle hyvät jälkiverrat viheriöllä, noin 25min ja eikun etsimään jotain syötävää, siinä  vaatteita päälle laittaessa tuli myös Haataisen Jouni  hallille, tekemään omat kuvionsa, mitä ne sitten lie, mutta veikkaan jotain nopeeta, siis nyt kun on julistettu Joulu ohi onnellisesti ja  nokka kevättä kohti avatuksi, lopetan raportin täältä tähän