Käytiin Teemu T. kanssa tuolla Suolahden maisemissa juoksemassa tarjolla ollut 10km kisa (tarkemitattu) tämähän on se ikuinen  riesa noissa hölkkäkisoissa, kun matkat tuppaa olemaan sitä sun tätä ja vielä siltä väliltä, mutta nyt oli metrit kohdallaa. Reitti oli puolet asfalttia ja toinen mokoma hyväpintaista hikkatietä, pietä loivaa mäkeä vähä, hyvä jos sitäkään,aurinko hymyili kilpaa mun kanssa ja hävisi sen skaban, pientä tuulta, siis aivan pientä ja reitti kierrettiin kahtena vitosen lenkkinä.

No, nyt ilman suurempaa hengen ahdistusta ja sydämen tykytyksiä, olen taas terveen kirjoihin palailemassa,aamulla jo huristellessa kisapaikalle totesin teemulle että pala kurkussa alkaa liueta, ei ole enää liiemmin sitä ahdistusta tuolla aataminomena seutuvilla,jotenkin helpottava olotila.
Reitti oli siis sama kuin viimevuonna, mutta sillä erotuksella että mittauksen tuloksena lähtövaatetta oli siirretty 150m taaksepäin, itse selvisin parikymmentä sekuntia nopeammin reitistä, kuin vuosi sitten ja siihen kun lisää tuon huntti viiskymppisen, niin noin 50 sekkaa olin nohevampi vuodentakaiseen verrattuna,ajan ollessa sen kolkytkuus, joten ihan tyytyväinen täytyy olla, kun ottaa noi mennet viikot huomioon. Tuntuma juoksussa oli sellainen,että sinne 15km olis voinut jatkaa samaa vauhtia Lehtosen Matin kanssa, mutta nyt sitten täytyy jatkaa siitä, mihin muutama viikko sitten jäin harjoituksellisesti, niin kyllä siitä hyvä tulee, ainakin uskon vakaasti niin. Vaan mukavia tyyppejä on nämä Keski Suomen kaverit, joita oli taas mukavasti paikalla Suolahdessa ja tietenkin päällepäsmärinä Virmalaisen Pena.

Yleisen sarjan voitto ratkesi aika hyvissä ajoin, kun Partasen Markolle ei sattunut se hyvä päivä, vaan helvetin huono sellainen, Toivasen Teemu hoiti homman tyylikkäästi kotiin,vaikka alussa näytti siltä, että lähtöpaukusta Marko karkaa maisemiin,vaan meille jokaiselle sattuu ne hyvät ja huonot päivät silloin tällöin kohdalle, siis kilpaurheilijoille, kuntourheilijoille vaan hyviä sellaisia.Teemulle taas kolmeen päivään kaksi kovaa 10km starttia, todistaa että kestävyyttäkin on kohtalaisesti ja että kun jälkimmäisessä juostaa kovempi aika kun päivää paria aikaisemmin, niin palautumiskykykin on kohdillaan,ihan hyvällä mallilla on Pätkän projekti.

Kuvan paita taas esittää tämän päivän sarjapalkintoa, millä minä en henkilökostaiseti mitää tee, joten minulla on suunnitelma , huomenna enne matsin alkua aijon mennä jonkin kuppilan eteen, etsin jonkin erittäin päissään olevan lätkäfanin ja myyn sen hyvään hintaan, sanomalla, että tämä päällä Suomi huudetaan hienosti neljänneksi.

Itse palauttelen huomenna kuvan maantiepyörällä merkkiä Gass(hiilikuitu) iki ihanien tri- naisten H.H ja K.H. kanssa  noin 100km hitaan rupattelulenkin ja päälle nurmella kevyttä juoksua 20min, viikolla sitten olis tarkoitus alkaa etsiä vauhtia vetoihin ja sitä kautta nopeutta kisoihin. Ensi viikonloppu on vielä auki kisojen suhteen, kun ensin kuulostelen miten tuo roppa ottaa vastaa vauhteja vai alkaako se niinsanotusti herjaamaa vastaan, joten kisaruutu kuulemisiin MOI!