Jeps! se lahti viimeinen viikko taalla Lanzarotella,eilen korkkasin sen kunniaksi veteranos merkkista taikajuomaa,koska viimeinen viikko palautellaan ja kuinka ollakkaan,sielta polahti tornadon muotoinen pullonhenki,jolla oli minun tyopaikan esimiehen parsta kerroin.

SE sanoi kadet vakuuttavasti ja mahtipontisesti rinnoilla,Kimmo kolme toivomusta sinun viimeisen lomaviikon kunniaksi ja kaikki toteutuu,no mina siina pahkailemaan ja miettimaan etta johan kavi tuuri ja sanoin etta ensimmainen olis,jotta ei loppuis punkku ja brandy,Toteutuu se sano ja kysas, entas toinen toive,johon mina pudotin kuin apteekin hyllylta,etta pysyis paikat ehjina ja sais olla terve,no se sano etta Toteutuu,koska ethan sina ole ollut muutenkaan sairas koko aikana etka tuolla toissakaan,kun vaan joskus satunnaisesti, mutta mikas olis herran viimeinen toive,kun samalla alkoi aika loppua ja pullonhenki valua takas,mista oli tullutkin,mina paniikissa kuumeisesti mietin ja mietin,kunnes viimein huusin etta jos VIELA VARUILTA PUNKKUA JA BRANBYA.

No jalkeenpain mietin etta taisi se kolmas toivomus menna harakoille ja jotkut taas olla varmoja siita, etta nyt se on seonnut lopullisesti, niin olenkin, nimittain seonnut ELAMAAN/TEKEMISEEN/KOKEMISEEN,vaikka seuraavanlaista;

10.4 su. ap.lorvimista ip.24km (loppuakohti reippaammin) 11.4 ma. ap.13km tv ip.13km tv.(1x1km/3.25min) 12.4.ti. ap.8km tv+15min ylamakeen kovaa+4x1000m kovaa/2min+2000m kovaa+10min verryt, ip.12km tv, 13.4 ke. ap.16km tv, ip. 15km tv 14.4.to, ap.26km tv(lopussa reippaasti) ip. kavelya 2h (rauhallisesti)15.4 pe, ap.8km tv+15x 1min ylamakivetoja+15min verryt ip. 11km (er) 16.4. ap.16km tv ja illalla 10km viela olis tarkoitus. Olis siina taas se 190km/viikko ja tehojakin oli jo mukana.

Vaan huomenna ovat Lanzaroten kuuluisat joka sunnuntaiset Teguisen markkinat,hyppaan bussiin ja matkaan tuonne noin 20km paassa sijaitsevalle markkinapaikalle.Adios! ps.minka takia tama aika menee niin nopsaan