Mikä eroittaa yksilölajin ja joukkuelajien menestys toisistaan. Ei annoastaan raha, sillä joskus joukkuelajin edustaja lopetettuaan uransa johonkin himoittuun pyttyyn saa hiukan liioiteltua hypetystä. Tässä esimerkki Kimmo Timosen juhlista Kuopion torilla jokin aika taaksepäin. Tuosta tapahtumasta tuli mieleen jonkin asteen irvikuva, kun savolaisilta lähtee mopo käsistä ja tapahtuma  saa aivan väärän mittasuhteen ja sitten siitä syntyy oikea kansainvaellus.

kime.jpg

Ei ollut viime vuonna esim. Iivon MM kultamitalille Kaupunki järjestänyt minkäänlaista juhlaa torille, eikä turuille. MIKSI???? tai jos oli ei sitä ainakaan minulle kukaan kertonut.

Minun mielestä henkilökohtainen olympia tai MM kultamitali ei ole tässä kaupungissa ihan joka päiväistä, eikä vuotista herkkua, joten olisi siitäkin pitänyt saa aikaan edes jonkinlaiset kekkerit ja päälle ihmisille makkaraa pullaa ja kahveeta.

Nyt kun Korean kisat alkavat vääjäämättä kääntyä loppusuoralle on öhöm.meikäläisen veikkaukset käyneet aika hyvin toteen. Tai oikeastaan täydellisesti mitalien suhteen, mitkä ovat tulleet juuri niistä lajeissa mitä veikkasin. Vielä on jäljellä hiihtolajeista yhteislähdöt ja varsinkin Kristan hiihto on mielenkiintoinen siinä mielessä, että tuleeko sieltä vielä se kolmas henkilökohtainen mitali. Iivon puolesta on moni laittanut lanttinsa likoon ja niin olisin minäkin, jos kyseessä olis ollut se ainut oikea, eli väliaikalähtö. No, kyllä se jonkin värinen mitali on aivan realistinen, mutta ensi Launataina ollaan paljon viisaimpia. Ainut vipa ennakko veikkauksissa on tuo yhdistetyn joukkuemitali, mikä taitaa jäädä tulematta.

Omat. Kuumemittari on jämähtänyt viime sunnuntai illasta lähtien tasan 38 asteeseen, eli aika huono on olotila nyt. Ja asiaa ei auta yhtää se että kehkoihin se myös iski on ne sen verran kipeät, että hyvä kuin rykäistä kärsii. Olipa tuo lenssua tai infuenssaa aivan sama, mutta minulle tämä taitaa tulla joka keväiseksi traditioksi, vaikka ei tämä mukavaa ole. Eli en ole ulkoillut koko viikolla luonnollisesti.