Ironman Kalmar |, Sweden
 
Lyhyesti ja ytimekkäästi onnittelut Team Hurulan vanhimmalle, eli Matti Hurulalle, joka eilen Ruotsin maalla Kalmarissa näytti, mitä on Savolainen sitkeys ja Kemiläinen luonne, kun otetaan miehestä mittaa. Loppuaika, minkä Matti Hurula tekaisi, 9 tuntia 38 minuuttia, riitti Sarjassa M 50 vuotta kakkoseksi ja se tarkoittaa sitä että Hawaji kutsuu, kaksi paikka oli jaossa ja vain Puolan poika ehti edelle, aivan huippua. En ole turhaan suitsuttanut tämä perheen edesottamuksia ennenkin, vasta kesällähän Ritcionessa Italiassa uitiin pitkän radan Mastersien MM mitaleista ja Teamin äiti hahmo Ulla Hurula, alun perin Kemistä lähtöisin olevan vesipeto, kauhoi useamma MM –mitalin, sekä että nuoremmat tulevat perässä, mm. perheen naispuolta triathlonissa edustava Nina Hurula kuittasi viikko taaksepäin Kuopiossa ensimmäisen SM- mestaruutensa omassa sarjassaan.

Estemies lopetti, ollaan miesten puolella juoksussa, ennä yhden kortin varassa kansaivälisessä vertailussa, toivotaa Nikclakselle menestystä ja terveyttä.Mutta vähiksi alkaa suomi juoksijoiden määrä käydä, joo jatketaan vaan 15 vuoden ajan olleella  urheiluakatemia linjalla

Oma terveys on vähän niin ja näin, treenata pystyy ihan väsyksiin asti, mutta nyt aijon jatkaa tästä eteenpäin niin, että en julkaise enää päiväkohtaisia tekemisiäni tässä blokissa, koska niin on paras minulle ja ERÄÄLLE/ERÄILLE muille, joka tapauksessa voinkin laittaa juttujen lopuksi hymiön joka kuvaa menneitä treenejä, olkoon tässä ensimmäinen smileynoin hyvin ne on menneet!?