Terveyden tila. Eipä siinä juuri edistystä ole tapahtunut, mutta jos pää on umpiluuta, näkyy turnauskestävyyskin olevan kipujen sietämisen suhteen aika kovalla tasolla. Paskin kesä ikinä, enkä puhu nyt epävakaista säätyypeistä. Enkä ala tässä se enempi avautumaan toistaiseksi omista jomotuksista, ehkä sitten myöhemmin.

Menneet kalevan kisat tuli kyllä seurattua telkkarista, koska aikaa oli. Eilen kymppitonnin mestari Jarkko Järvenpää kyllä möläytti aika arvelluttavan kommentin. Juoksun jälkeen toimittajan kysellessä juoksusta. Jarkko totesi että ihan hyvin meni viikonloppujuoksut, kun ottaa huomioon että ei ole pystynyt juoksemaan viiten viikkoon hermopinteen takia.

Aivan kalkkiviivoilla oli oli hermopinteen aiheuttanut lukko saatu aukeamaan ja juoksu oli alkanut taas kulkemaan. Soolona miltei oma ennätys kymppitonnilla viiden juoksemattoman viikon jälkeen, alkaa kuulostamaan keihäänheittäjien jutuilta. Minäkin voisin kertoa tosi hermopinteestä, mikä ei anna nukkua yöllä eikä päivällä, enkä varmaan kykenisi tätänykyään edes 6min/km vauhtiin, saatikka samaan vauhtiin, ennenkuin hermo alkoi kiristyä:)

Pinteitä tuntui olevan myös muutamalla naiskestojuoksijalla, kun ei kerran viivalla näkynyt. Niitä poissaolijoita oli monta, mutta Alisa Vainion valmentajan jutut herätti epäilykset. Siis jos Alisalla on todettu mykoplasma ja kehkoonnelmat, eikö silloin pitäis homma laittaa jäihin. Alisan valmentaja oli kuitenkin todennut, että Vainio pystyy treenaamaan miltei normaalisti????? siis hei haloo. Halutaanko tässä pelata aikaa ja harjoittelurauhaa, vai onko kyseesä todellisen lahjakkuuden tuhotyö.

Joo, ensiviikolla töihin, tai siis työpaikalle, vaikka kohta alkaa marjasesonki.