Viina on viisasten juoma sanotaan, tosin mitähän silläkin tarkoitetaan. Vuoden suosituimpaan "bestselleriin" eli Kimi Räikkösestä julkaistavaa kirjaan on ihmisillä suuri mielenkiinto ja Hotakaisesta tulee kirjailijoiden äyrikuningas otaksun. Ihmisen roppa on luotu tekemistä, eikä olemista varten ja sitä puolta olen yrittänyt minäkin vaalia suurella intensiteetillä. Niin on Räikkönenkin ja varmaankin paljon suuren maailman tyyliin, mikä aika ajoin laittaa Kiminkin irrottamaan sokan ja vaihtamaan vapaalle. No, tapetille nostetaan yleensä ensimäiseksi kuningas alkoholin suhde rattivirtuoosiin, siis peilataan alkoholin osuutta tähän astiseen elämään. Värikäs ja lahjakas tyyppi radalla ja radan ulkopuolella, näin luonnehtisin.

Mutta kirja mitä en ole lukenut, enkä aijo lukea, sisältää myös tilityksen pitkästä juomaputkesta. Ja siellä kuulemma kerrotaan, että pahin putki kesken ajokiireiden on kestänyt 2 viikkoa, sekä sen, että kahden nenän valkaisu päivä jälkeen ollaan palattu rattiin entistä ehompana, eli reaktio ja valppauskyky huipussaan. EI PIDÄ PAIKKAANSA. sillä minullakin on kokemusta tuo kahden viikon verran juomisesta. Se on kuulkaas niin, että legendojen mainen kasvaa kasvamistaan ruokkimalla ihmisten tietämättömyyttä täysin liiotelluilla ja väritetyillä tarinoilla. Oikea arvaus on että 2 viikkoa tissuttelua on K.R suorittanut turhuuspäissään ja sitten moraalisen krapulan saattelemana palannut varikkopilttuuseen. Nimittäin aikoinaan joskus 80-90 luvun taitteessa kokeilin turhuuspäissäni, miltä tuntuu ryypätä, siis ei tissutella, vaan ryypätä 2 viikkoa. Siitä kun yritin palata työelämään, niin ei siitä ensimmäiseen viikkoon meinannut tulla yhtään mitään, sitä vaan oli aivan ulkona kaikesta, eikä ainakaan kolmeasataa olisi voinut kuvetella ajavansa, puklaamatta. Melkekin kaksi päivää putken lopettamisesta meni, ennen kuin promillet laski nolliin. Niin että se siitä Räikkösen suuresti värittämästä alkoholimaailmasta.

Katolisen kirkon piispoilla ja papeilla on ymmärrysvaikeus ympäri maailman. Jos on aikoinaan tehty muka jumalan kanssa sopimus siitä, että selipaatissa ollaan koko loppu elämä, niin se tarkoitti myös sitä, että pedofilia on myös kielletty hedelmä. Paljonhan ne parjaa ja saarnaa ihmisille lihan himosta, mutta pahasti on oma lehmä ojassa pappismiehillä.

Nyt menee jutut taas aika kauas urheilusta, joten muistutukseksi, että. Karttulassa syyskuun 22 päivä Lauantaina juostaan sitten perinteitä vaalien legendaariset maakunta viestijuoksut. Sarjoja on sitten joka lähtöön nuorista vaariin ja perheistä kaveriporukoihin, kilpailusarjoja eri ikäluokissa unohtamatta. Ei niin totisella naamalla tarvitse tulla, mutta voihan sitä niinkin tehdä ja todisteena siitä ei totisesti on eräs koottu joukkue, joka varmaan tulee herättämään hiukan hilpeyttä. Joka tapauksessa on aika laittaa rikki se maaginen 100 joukkueen määrä ylitys, vaikka rimaa hipoen, joohan. Ilmoittautumisia Arto Sikaselle Karttulan Urheilijoille, että silleen.

Ja muutenkin hiukan kuumemman kesän jälkeen aletaan lähestyä sitä vuoden parasta aikaa. Mustikat noin 60l on pakastimessa, puolukkasesonkin alkaa viikon päästä, jota otan sen 50l pakkaseen. Alkukesän ahvenfile alkaa olla pakkasesta syöty pois, joten nyt vesien pikkuhiljaa viilentyessä alkaa syksyn himoittu kalastusesonki.On se vaan hienoa aikaa tämä syksy, vaikka syksy saa, mutta minä en:)

Omat. Sen minkä ilotta oppii sen surutta unohtaa, sanotaan. Itse en kykene ihan noin vaan sporttia unohtamaan, sillä joskus kauan sitten sen ilolla opin. Toisaalta mekäläinen toimii samalla tavalla kuin tuo minun vanha Toyota. Paljon on mittarissa ikävuosia, mutta lähtee tulille joka aamu. Ei kuitenkaan kiihdy eikä kulje samalla tapaa kuin nuorempana ja välillä tarvitsee katsastushuoltoa. Kuitenkin tunnen olevani vanhaakin autoa hunommassa asemassa, sillä minusta ei luvata edes romutuspalkiota.

Eilen ap. 1,15h juoksua, sisältäen 5km VK juoksua sykkeellä 165 vänärin rantatiellä (hiekka), tänä aamuna 1,30h kevyttä lyllerrystä.