Meidän täytyy joskus saada olla ihan pihalla, näin on. Harmaa alue on ollut doup. asioissa jo tuttua pitkään. Viimeisintä huutoa on tämä sydänlääke, joka on laitettu kiellettyjen listalle vasta tämän vuoden alusta. Ihmeen paljon onkin sitten löytynyt näitä sydänsairaita urheilijoita:) jotka kuitenkin kuin yhdestä suusta huutavat ja parkuvat että ei siitä mitään etua urheilusuoritukseen saa ja tietty vapautusta doup. pannasta. Kysymys kuuluukin, miksi sitten käyttää, jos siitä ei saa etua suorituksessa.Wada voisikin olla hiukan lojaali ja tulla vastaan puolitiehen siten, että antaa näille kärynneille mahdollisuuden näyttää AUKOTTOMASTI se, että he ovat todella olleet sydänsairaita:)siis tarkat sydän kuvat siitä, että siellä on poikkeama ja ovat ehdottoman välttämättömästi tarvinneet tätä lääkitystä urheilusuoritteissa kilpailutilanteessa, mikä on tietenkin täyttä potaskaa.

Toinen harmaa alue on löydetty Panaman kanavasta , missä on alettu pestä, tai on pesty jo pitkään valuuttaa. Veroparatiisin nimellä on paha kaiku, jos se tavallisen tallaajan korvaan käy ja joukkopako esim. Nordeasta saatta olla finassinero Nalle Wallroosille vähemmän mieleen. Sitä saa, mitä tilaa laulaa yölintu, joten nähtäväksi jää tuon tulevan yön pituus. Olen henkilökohtaisesti ollut aina Nallesta sitä mieltä, että juuri tämäntapainen bisnesajattelu on ollut hänen tavaramerkkinsä, vaikka suoraa kytköstä häneen ei tässä asiassa vielä olekkaan, mutta kohta on.Ruotsin verokomitea on kutsunut Nallen selittämään tarkemmin menetelmiään, koska heillä on Nordean suuromistajana suuri hätä

Tälläinen tyyppi, joka ei ole tehnyt päivääkään oikeata rahvaan työtä, vaan on rikastunut toisten rahoilla pelaamisella ei voi myöskään tietää, että mitenkä se rahvas ajattelee ja sen jälkeen tekee Panaman tuskissa. Miettikää tilanne kun Nordeasta seuraavan kerran sijoitusneuvoja soittaa ja ehdottaa jotain sijoitusrahastoa. mahtaa olla nauru herkässä, ennen kuin asiakas sulkee luurin. Hyvä niin, LUOTTAMUS on se mikä sanelee pelinehdot ja kun se kerran on mennyt ei se enää palaa. Mitkä muut suuret pankit ovat sotkeutuneet tälläisten harmaan talouden peitefirmojen perustamiseen Panamassa ja muissa veroparatiiseissä jää nähtäväksi, niitä kyllä löyty ja niitä on monta.

Kups eli Nigerian/ Gambian jäte-erä joukkue alkaa olla kolmea ulomaanvahvistusta vaille valmis. Peräti 8 ulkomaalaista on jo vahvuudessa, siis kolme vielä uupuu, että tasan yksitoista on koossa. En tiedä itkeäkkö, vai nauraakko, aivan sama.

Omat huijaukset itseänä kohtaan päättyivät eilen maljalahden kanavaan. Kävin siis hölkällä ja kun ei jaksa niin ei, horjahdin ja putosin. 23km rapiat vesisateessa, mihin siroittelin sekaan 6x1km+8x200m ja lopussa aivan kaput ja mielessä jo vaput. Miten ihmeessä voi olla näin huonossa kunnossa:(