Niin,tai miksi ei kahta kertaa, kun kerran samalla rahalla sai juosta. Eilen tein tunnin juoksun aamulla johon siroittelin loppuun 10x 100m hiekkakentällä, iltapäivällä ei ollut tarkoitus muuta kuin olla vaan, mutta jostain kumman syystä kampesin vielä maastouutukaisen selkää ja olikin hieno keli ajella. Niinpä sitten ohjasti tänä aamuna Toyotan keulan leppävirran suuntaa, teemana juosta vajaat 17km veekoota. Voivakkajärven ympäri mentiin hienossa syyskelissä, noin 30 juoksijan voimin,tai enpä tarkkaa lukumäärää tiedä. Matkaa tulee yhdelle kierrokselle noin 8,4km, jonka sitten pääosa juoksijoista oli valinnut. Itselläni oli alunperinkin tarkoitus juosta kaksi kierrosta, koska ei tämä rapakunto muuten ala kehittyä parempaan suuntaan.

Aikoinaan nelikymppisissä paineli tuon järven ympäri parhaillaan muistaakseni 26 ja osat aikaan, Vilveen Janne juoksutti silloin minut aivan puhki.Mutta se oli 15 vuotta sitten ja se siitä. Tämä reitti ei ole kuitenkaan kaikkein helpoimpia maastoltaan, koska hyväpintaiselle hiekkatielle tulee kipakoita mäkiä mukaan 3-4kpl ja tuplakierroksella no jaa. Loppuosa tuosta lenkistä on noin 2km asfalttia. Olin ajatellut juosta kaksi täysin samanvauhtista kierrosta ja niinhän ne sitten menivätkin,plakkariin jäi vielä voimia jälelle, koska sain vedellä ihan itsekseni metsässä rennolla askeleella. Itseasiassa en nähnyt ketää koko toisen metsälenkin aikana, ainoastaan muutaman puolukan poimijan, jotka lompsivat siellä sankkoineen pitkin tienviertä,katsoivat h-moilasena, että mikä ukko se lappurinnassa täällä loikkii. Ajaksi veekoo sessiosta tuli 1,08h ja hyvät fiilikset onnistuneesta harkasta. Alle verrasin 3km ja toiselle lenkille lähdettäessä koppasin pusikosta juomapullon, jonka sitten jälkiverrana kävin 1,5km päästä hakemassa.

Tämmöinen tapaus tälläkertaa ja huomenissa olis aamulla tarkoitus juosta 2h kevyttä ja iltapäivällä kevyttä maastopyörää, eikä TODELLA tule mersuja vastaan. No Pohjola hoiti ainakin ylihyvin tuon kalustopuolen korvauksen mennestä tapauksesta, siitä ei jäänyt minulle hampaankoloon mitään,koska laitoin alunperin korvaushakemukseen aika suolaisen korvauspyynnön, ja koko summa tuli mukisematta tilille, vaikka mistään uudesta kalustosta ei ollut kyse. Ja taas niin kuin arvaattekin, pukkaa pyöräprojektia päälle.:) :)

WP_20140921_13_26_39_Pro-normal.jpg

Ja kun minulla ei koskaan ole ollut pehmolelua, niin nyt on. Tämä on erään juoksijanaisen kokoelmista, jonka sitten sain omakseni. No miksikäs ei, sillä onhan Mr.Beanillakin sellainen.Kantakoon tämä sitten tästä eteenpäin nimeä Mr.Hartbean