Hävettää olla Suomalainen. Hävettää koko EU, hävettää eritoten Nato ja länsimaat. 

Tämäkö on länsiliittouman käsitys demokratiasta, missä vaalitaan ja kunnioitetaan toisten maiden koskemattomuutta. Monet ajatushautumot ovat ihmetelleet sitä, miksi Ukrainan tilanne annetaan jatkua sellaisenaan, elikkä paskamaa voi vapaasti pommittaa Ukrainan tuusan paskaksi infran suhteen, sekä siinä samalla sotarikoksien sivutuotteena tappaa viatonta siviliväestöä mielin määrin. Kun taas ei anneta Ukrainalle työvälineitä vastata samalla mitalla, eikä edes raketinkalustoa, millä voisivat tuhota näitä kohteita, missä nämä tuhoyksiköt sijaitsevat. On tämä sota, vailla minkäänlaista moraalista vastuuta. Viimeistään nyt PITÄÄ lännen ja koko EU yhteisön ymmärtää se tosiasia, että Ukrainaa on tuettava aseellisesti niin, että se saa myös pitkän kantaman rakettikalustoa. Tämä alkaisi olla jo riittävä peloite p-maalle siitä, että sitä saa mitä tilaa. Niin, ydinpeloitekko se estää, ei estä, sillä siitä saatiin jo vastaus muilta isoilta ydinvaltioilta tyylii jos aloitat isoilla pommeilla, sinulla ei ole YHTÄÄN kaveria sen jälkeen ja eipä ole p- maatakaan sen enempi, kuin sergeitä, wladimiria tai dmitryäkään.

Ja Suomi se jatkaa kerjuureissujaan ratifiointien suhteen Turkin ja Unkarin suunnilta, kyllä hävettää. Nämä reissut ja vuoropuhelut kyseisestä asiasta ovat totaalista ajanhukkaa, mutta ei Suomen ja Ruotsin päättäjät vieläkään sitä ymmärrä. Ruotsi, " Ruotsin johto taipui Erdoganin edessä mutkalle mutta kanki- Kaikkonen tuskin pystyy samaan"

Nyt on kuitenkin käymässä juuri niin, kuin edellisessä kirjoituksessa totesin. Unkari tulee sittenkin saamaan osan koheesio ja koronaelvytys rahojaan EU yhä kutistuvasta kassasta. Vaikka vielä viime viikolla mepit paukuttelivat henkseleitään varmana siitä, että Unkari jää nuolemaan näppejään, kun eivät ole toteuttaneet liki 20 ohjeistusta korjata maansa asioita demokraattisempaan oikeusvaltiosuuntaa, mihin on ollut aikaa monta vuotta, niin nyt ei henkselit enää pauku. Unkarin hätiin riensi 3 suurinta EU taloutta, eli Saksa, Ransaka ja Italia jotka ovatkin yhtä äkkiä nähneetkin, että ehdot alkavatkin täyttyä, eli Unkari on edistynyt esim. Orbanin oikeusvaltio ja korruption vastaiseesa toiminnassa, missä itse on pääpiru ja tulee olemaan jatkossakin, kun euroja alkaa tulla ovista ja ikkunoista.

Orban on onnistumassa jälleen kerran kiristyksessään. Todella pelimiehen liike vakuuttaa ensi nato siitä, että ratifioivat Ruotsin ja Suomen hakemukset helmikuun alkuunmennessä ja heti perää antaa ymmärtää EU päättäjille, että jos ei tule miljardeja, niin eivät anna ääntään Ukrainan 18 miljardin tukipakettiin. Eli jos eivät saa paalua, niin tapahtukoon humanitäärinen katastrofi Ukrainassa. On se, on se sika tämä Orpanin vihtori ja oikea irvikuva EU ja natomaasta. Kaikki ymmärtää sen, eikä siihen tarvitse olla asinatuntia, että Unkari ja Turkki ovat paskamaan taskussa, vaikka ovat NATON JÄSENMAITA, kuvitelkaa. Unkarin TV työntää vielä p-maan propakandapaskaa suodattamattomana ulos eettereistään, vaikka pitäisi toimia niin kuin demokraattisen nato ja EU valtio kuuluu, eli välttää viimeiseen asti diktatuurin valheellista uutisointia omalle kansalleen. Ja lupaus ratifioinnista oli taas jälleen kerran pelkkää valhetta. Nyt aikataulu muuttui siten, että Unkari OTTAA asian käsittelypöydälle Helmikuun lopussa, eli sitten, kun saa takuut lopuista koheesisirahoista. Ja vain käsittelyyn, mutta ratifiointia ei kuitenkaan synny se on varma.

Miksi sitten nämä 3 suurta EU taloutta ja muutama pienenpi muuttavat kelkkansa suuntaa. Syy löytyy edelleen kiristyksen mestarista vihtorista. Nämä  3 suurta ovat myös taloudellisesti huonassa hapessa ja myös siellä on tätä välistä vetämistä ja suosimista omissa piireissä ja vähän laajemminkin. Ja kun tulevaisudessa tukirahoista puhutaan, on vihtorin ääni tärkeä myös heidän tukipakettien hyväksymisessä,missä tarvitaan kaikkien EU jäsenmaiden hyväksyntä.

Viikolla järjestetty kokous on siis vedenjakaja koko Euroopan unioin tulevaisuudelle. Jo siis nyt hyväksytty tukipaketti Unkarille, se on samalla ennakkotapaus tuleviin vääntöihin rahajako asioissa myös muiden maiden osalta. Ja kärjessä vaatimuksineen ovat juuri nämä isot EU taloudet Ranska Italia ja Saksa sekä hieman pienemmät perässä. Eli ei tarvitse tehdä eikä noudattaa sääntöjä mitä on sovittu mustaa valkoiselle ja rahaa tulee siitä huolimatta.

Ja tämä kaikki on vasta alkusoittoa Eu hajoamiselle, kun annetaan mennä valheiden läpi näin helposti niin kuin Unkarin tapaus osittaa. Kirjoitin jo kaiksistoista vuotta sitten plokikirjoituksen "maailman suurin puhallus"missä käsittelin Kreikkaa. Kreikalle työnnettiin hyvässä uskossa tukipaketteja 2015 vuoden loppuun mennessä peräti 240 miljardia euroa ja mikä oli lopputulema. Niin, korruptoitunut Kreikka josta tulee tuorein korruptiotapaus, kun parlamentin kreikkalaisen varapuheenjohtajan Eva Kailin kärähti kuin paskanliekki lahjonnasta

Nyt Unkari ja kohta varsinainen rytinä alkaa, kun Italia alkaa vaatia tukea talousahdinkoonsa. Siitä ei enää selviä tämä meidän pieni piiri nimeltä EU. No hajotkoon, susi se oli jo syntyessään. Oli vähän niinkuin Lada, mitä kehuttiin, että se oli "vuoden auto, ehkä kahden"

Vielä lopuksi Natoa. Jo viimeistään nyt on jokaisen ymmärrettävä, että vaikka vihtori joskus ratifioi, niin sillä ei ole mitään merkitystä. Koska Turkin ilta ja aamu lypsy kestää yli ensi vuoden vaalien ja syyrian sotien ja ne kestää. On aivan turha siis kuvitella että tämä on maalissa ensivuoden aikana sillä pitää muistaa että Turkki vastusti Montenegron natojäsenyyttä miltei kymmenen vuotta, eli se voi tapahtua myös Suomen kohdalla samalla aikajänteellä. Syy on myös geopoliittinen, sillä meillä kun sattuu olemaan liian paljon raja aitaa p-maan kanssa. Kyllä hävettää joka tapauksessa koko revohka.

Hyvää Joulua, vai pitäisiköhän vielä ennen sitä yhden jutun verran, siis joulujutun.