Unohtakaa, jo sanonta huuhkajat, kyseessä on pöllöt, eli suomen A-Jalkapallo-maajoukkue. Kaikki jotka pelin eilen katsoi, saivat todeta sen tosiasian, että ollaan edelleen potku pari jäljessä Ruottalaisista, ollaan aina oltu ja tullaan aina olemaan. Ei auta, on valmentajana Stuart, Roy, Mixu tai ihan kuka tahansa muu, koska San Marino peli näytti, että nyt vasta huonoa osaamista löytyy ja tämä on Fakta. Yksinkertaisesti pelillinen ja tekninen osaaminen on surkeaa jos sitä verrataan huippumaiden runkopelaajien osaamiseen.

 Savon Sanomien kolumnissa Wesa Koistinen näki pelissä pelkkää hyvää, on kuulemma joukkueessa hyvä henki ja ilmapiiri(fiilis),,sitten on Sami Hyypiä valmennusryhmässä luomassa pelkällä läsnäolollaan uskottavuutta ja kunnioitusta, no sitä tuli kuitenkin turpaan 5-0, minun tietääkseni siinä on uskottavuus kaukana, kunniasta nyt puhumattakaan. Paatelaisen pesti on kuulemma vasta alussa, ALUSSA, kertokaa minulle se, että kuka siellä kentällä pelaa , Mixu vai joukkue. Ei hyvä orkesterikaa, joka on treenannut ja harjoitellut yhteen, tarvitse kapelimestaria kuin tueksi, kyetäkseen kunnioitettavaan suoritukseen.

 Eli Suomen potkupalloilijat eivät tule kykenemään kunniakkaaseen suoritukseen, olkoon  sitten peräsimessä vaikka, Mourinho tai vaikkapa Sir Alex Ferguson, koska pelillinen osaaminen ja eritoten viimeistelytaito on pelkkää illusiota, näkihän sen eilisessä pelissä, sen missä Väyrynen missas selvän puskumaalipaikan sijoittamalla 10metrin päästä 5metriä ohi, niin Slatan teki hallitun puskumaalin ja peli 3-0.

Niin ja pitää muistaa, että Slatan on vielä oppipoika, jos verrataan jalkapallo numero uno, erääseen Barcelonan timanttiin, joka on tehnyt minuun suuren vaikutuksen  kahden viimeisen talven ja kevään aikana, luonnehtisi sanalla” KAIKKIEN AIKOJEN PARAS”, perusteluna  että jos tänä päivänä erottuu noin selvästi vielä muista viimeistelijöistä, täytyy olla poikkeustapaus jalkapallossa.Kenestäkö puhun, no laulunsanat kertokoon hieman muunneltuna, ”kamaan, kamaan, mennään Messiasta kumartamaan”Ja aivan turha tulla sanomaan Diego Maradona ja hänen Jumalan kättään,se oli Diegon käsi ja loppu on Jumalan pilkkaa,kun taas Pelen aikaan kaikella kunnioituksella,pallo ei liikkunut lähelekkään niin nopeasti ja tarkasti kuin nykyjään Okey! tänään kävin 1,20h ER juoksua  ja hei siellähän tarkenee, tuli ihan  huhtikuun Lanzaroten leiri mieleen, huomenna sitten jotain nopeempaa ja viikonloppuna kovaa,JIIIIIIHAAAA!..