Kauan kaivattu piristysruiske douppigin kitkemiseksi pois yleisurheilun piiristä alkoi tai alkaa näyttävällä tavalla. Käydään heti isojen ja menestyneiden maiden kimppuun, niin samalla saadaan kunnolla näkyvyyttä ja mielenkiintoisia keskusteluja aikaiseksi. Miettikääpä, miten yleistä douppaaminen on ilman lajirajaaitoja. Olipa kyse painan, voiman tai itsensä nostamisesta, pyöräilyä unohtamatta, sekä talvilajeista Suomalaisillekkin tuttua murtomaahiihtoa. Ja joku neropatti ilkesi tuossa jokin aika sitten väittää, että nykyurheilu on nyt puhtaampaa kuin aikoihin. Puhtaampia ovat ainoastaan aineet mitä käytetään ja niitä on yhä vaikeampaan tunnistaa, koska antidoup. tulee aina askeleen jäljessä. Ja jos oikein polttelemaan alkaa, voi toistatuhatta näytettä vetää viemäristä alas, niin eipä voi syytellä jälkeenkään päin douppigrikkomuksesta.

Wadan pitäisi laittaa samaan nippuun kaikki valtiot jotka ovat muuttaneet antidouppingohjelma käsitteen doupping ohjelmaksi. Nyt sitten itse Putin aikoo perustaa oman sisäisen työryhmän tutkimaan Wadan väitteiden pitävyyttä omaan antidopping työhön. Aika onneton ja tuttu yritys peitellä totuutta ja vältellä mahdollisia sanktioita kansainväliseltä yleisurheiluliitolta.Viimeisenä ja tuttuakin tutumpana kilpenään Putin ottaa mukaan Venäläiset puhtaat urheilijat, joita ei saisi tällätapaan rangaista ja samalla Venäjä pääsisi huseeraamaan jatkossakin niin kuin itse haluaa isoissa kisoissa

Urheilun mätäpaiseiden puhkaisuvuosi, Venäjä ei ole ainoa ...

Mutta niin osaa Kenialaisetkin

jo 36:s kärynnyt kenialainen kahden vuoden sisällä

Joten aika kaukaa haettu on se väittämä, että esm. miesten maraton juostaan 2 tuntiin puhtain keinoin seuraavien vuosikymmenten aikana

Itse olen taas testaillut panodolin ja buranan yhteisvaikutusta huonoon oloon ja hyvin toimii. Siispä liikuttua ei ole tullut paljon viime aikoina, mutta onko sen niin väliäkään.

Puijon ensilumen latu on avattu. Kenen tai keiden neroleimaus oli levittää nyt pehmeälle ja märälle alustalle 20.000€ tykkilumet. Siihen päälle tulee konee+miehistön käyttökulut, jotka tekivät tuo 1,6km hiihtokuntoon. Ainut tiedetty ongelma tulee olemaan se, että lumetus sulaa silmissä, ja kyseinen summa haihtuu sumuna ilmaan. Toki oli elettävä ajan hermolla ja hiihtoniilojen oli päästävä purkamaan suurimmat paineet ja uhot Puijon monttuun, mutta ei siitä kovin pitkäaikaista iloa synny. Maltti olisi ollut valttia nyt ja pientä pakkasta olisi pitänyt odottaa, jotta kaudelle olisi saatu jatkuvuutta, joten Kuopion päättäjät ristiköön kätensä ja katse kohden yläilmoja korkeapaineen toivossa.