Muutama pakkas aste ja paikoin navakkaa, mutta ei kovaa tuulta. Siinä puitteet tämänkertaiseen reipasteluun ja lumesta ei tietoakaan, tosin ei osanottajistakaan. Tutut vauhdinpitäjät, eli nuoret miehet kokeilivat kiihtyvää loppua ja VK muuttui AK juoksuksi, niinhän sen kuuluukin olla.

Aikoja Matti Haatainen 32,51min Teemu Toivanen 32,51min Olli Pulkkanen 32,59min Kimmo.L 38,30min Satu Kähkönen 42,27min Vili Holapainen 8km??DNF Tuomo Kaalimaa DNF polvikipuja?

Niin, oma tavoite oli juosta lenkki läpi 4min/km vauhtia tai vähän alle ja toivoa että takareidessä ei tunnu pahalta, viimeksihän homma jäi sen takia vajaaksi. Nyt se antoi juosta ihan hyvin, joten tästä on hyvä jatkaa kohden parempia vauhteja ja kesäisempiä kelejä. Totesin muutamalle mukanaolleelle juoksijalle, että jos Joulukuussa ennättäisi jo 3,45min/km vauhtiin kympillä olisin tyytyväinen, mutta se jää nähtäväksi. Vaikeaksihan tämä homma elokuusta kääntyi kamikazze pyöräilyn seuraksena, vaan joskohan tuolla etelässä rikkoisi kuparisen maantiepyöräilyn suhteen. Ainakin siellä osaavat autoilijat kunnioittaa pyöräilijää liikenteessä, koska ne tietää, että pyöräilijä poloiseen sattuu, jos sen päälle kaahaa ja toisaalta rapsut ovat aivan eri luokkaa kuin täällä kotimaassa.

Kuopion Riennon sivuilta löytyy tietoa ensi syksyn uudesta Kuopiossa juostavasta tapahtumasta.Nimeksi juoksulle valikoitui Kuopio Hard Run, kukahan lie tuommoisen keksinyt.Tuosta minun linkkilistasta löytyy sinne tie. Reittikartta, sarjat, ilmoittautuminen ym. tarvittava tieto löytyy sieltä.Niin ja tämä juoksu on yhtä kokonaisuutta Kuntokeskus Huipun isännöimän Hannu Airilan järjestämälle polkujuoksu sarjalle ja tämä sarja juostaan elo- syyskuun aikana. Nämä polkujuoksut palvelevat enemmän kuin hyvin kunnonkohottajana kohden Hard Runia ja itsekin aijon juosta tämän sarjan läpi. Linkki löytyy tähän sarjaa myöhemmin aikoineen ja paikkoineen Riennon sivuilta Hard Run ilmoitukseen liitettynä. Siis kaikki mukaan talkoisiin nostamaan Kuopion anemista kestävyysjuoksua uudelle tasolle.

Huomenna aamulla sitten Uim.hallilta kello 10.00 olis taas pitkän lenkin mahdollisuus, lupaan kertöa juttuja ajasta, jolloin meitä oli erikirjava joukko joka sunnuntai odottamassa kuin tinasotilaat pitkän hurmosta:)