Kohta paukkuu putket on luvassa ensi viikon aikana lauhtuvaa. Toisenlaista pauketta nähtiin Egyptissä jalkapallo ottelun aikana, näinkin voi käydä, kun poliittisia mielipiteitä aletaan ratkomaan kuningas jalkapallo pelin tuoksinassa on niin sanotusti vajottu orastavasta demokratiasta takaisin kivikauteen.
Ei riittänyt kotijoukkueen voitto vierailevasta fudis joukkueesta, piti suunnitelmallisesti alkaa tehostaa mielipidettään kaikella mikä tarttui käteen tai oli valmiina mukana ja siitä ei ollutkaan pitkä matka täydelliseen katastrofiin. Lopputulos tässä kahakassa, missä käytettiin apuna puukkoja ja puntareita, oli täydellinen tyhmyys ja vajaat sata kuollutta, sekä muutama tuhat enemmän tai vähemmän kolhuja saanutta. Liitetään tämä tapahtuma siihen arabikevääksikin kutsuttuun tapahtumaketjuun, tai ainakin oireeksi siitä, urheilupuolta tästä ei löydy tekemälläkään, koska urheilukilpailut yleensä päättyy toisella tavalla, tarkoitan hieman onnekkaammin.
Tässä pyramidien ja faaraoiden tyyssijassa, ei turistinkaan henki paljon paina, onhan siitäkin lukemattomia esimerkkejä,kun terrori on kohdistettu viattomiin turisteihin mutta nyt arvatenkin lyötiin hiukan yli ja tällä kertaa omia, tai sanoisinko” omia vieraita”
Omat terroriteot itseäni kohtaan, johtuen pakkasesta, ovat olleet menneellä viikolla seuraavat, keskiviikko ap. 1,30h kevyttä juoksua, raikkaassa pakkaskelissä (27 astetta) torstai ap. kello 7.00 kevyt 7km, ip. Kuopio halli 2km verryt+ 13km ensimmäiset 6km 4,50min/km sitten väli 6-9km 4,40min/km, loppu kiihtyvästi, viimeinen tonni 3,40min+ verryt, tänä aamuna 1,30h noin 17-18km, reilussa miinuskelissä 27astetta+viima päälle ja pärstä kuvan osittamassa kunnossa lenkin jälkeen, on vähän niin kuin petolinnun perse, vaikka enimmät viikset kerkesi jo sulaa! Tänään ja huomenna urheilevat Kuopiohallissa avoimia pm kisoja ja niin kuin arvata saattaa en pääse edes katsomaan, kun täytyy olla passissa viereisessä hallissa.