Jaahas! Siitä se viikko rupeaa kääntymään voitonpuolelle töitten suhteen,lenkkeilty on se verran mitä on viitsinyt,vaan ei nämä aamuvuoroviikot oiken motivoi.Nuorena kaikki oli toisin,silloin jaksoi ihan mitä tahansa ja ihan miten paljon tahansa,vaan lomalla ollessa kyllä jaksaa vielä painaa ja sehän on jo viikon päästä edessä.

Kokeiltiinhan  ja harjoiteltiin sitä turnauskestävyyttä tuolla Lanzalla huhtikuu,ittellä meni siinä kaiken muun sporttaamisen ohella 3viikon aikana, se 30l punkkua ihan vaan ruokajuomaksi, lisäksi 3l tuota Veteranos nimistä brändyä,olutta ei edes lasketa koska se on lastenjuomaa.Joten kyllä vakaasti uskon selviämismahdollisuuksiin, myös tulevan 5viikon huililoman aikana.Vaan ei valiteta,kun kesä näyttää parhaita puoliaan,juuri  nyt.

Jussi eli juhannus on kaikilla varmaan nyt aikalailla tapetilla,yhtälailla tapetilla on jokaisella myös se,minkälainen säätila on silloin,kun Suomen siniristilippu vetäistään nuppiin,juhlistamaan keskikesän yötöntä yötä,toivon mukaan jatkuu tälläsenä,sinne jussiin asti ja vähän yli.

Meidän kuviot tuon lippupäivän suhteen on ollut selvät jo kauan sitten,oli keli mikä tahansa, ja iltahan huipentuu aina mahtavaan nousuhumalaan,ei kaljan voimalla, sehän oli lasten juomaa,vaan ihan oikean alkoholin.