Meillä ja muualla tapahtuu, britti nyrkkisankarit mätkivät toisiaan lehdistötilaisuudessa, purkavat kiukkuaan ja turhautuneisuuttaan siitä kun eivät kumpikaan pysty hoitamaan sivistyneesti nuoratussa kehässä, veljesparia Vitali ja Vladimir.
Tyhmyys puskee myös meillä kotimaassa, tuolla perus- suomalaisten rintamassa, siellä joku älynjättiläinen oli tokaissut jossain kasvokirjassa, että mitalilla pitäis palkita se tyyppi, joka otti hengen pizzerian työntekijältä. Perus suomalaiset ovat kusseet omille lahkeilleen siitä isosta jytkystä lähtien, eikä ne lahkeet tämmöisellä hölmöilyllä kuivu, luulempa, että persut olivat yhden ajan ilmiö, eikä toista tule.

Mitäs muuta, ai niin, pitempi kipakka pakkasjakso, pelasti Kuopion Ice- maratonin, epäilin jokin aika taaksepäin kisojen onnistumista, mutta olin väärässä, luonto äiti hoiti homman ja Lauantai aamuna kello 7.00 starttaa päälähtö 200km ja muut lyhkäsemmät matkat jonkin aikaa perästä, toivottavasti kisat onnistuu mallikkaasti, toivon sitä järjestäjän, Pohjois-Savon  liikunnan puolesta, koska välillä näytti todella huonolta kisojen läpivienti jäiden puolesta.

Omat juoksuhommat ovat tämän viikon osalta palauttavaa juoksentelua noin 5 päivän ajan. Sunnuntaina kävin nuuhkimassa muistojen havinaa, tuolla Kotkan kallion väestösuojalla(200m tartan), siellä kevyttä juoksua yksi tunti, sisälsi (10x100m/100m) Maanantai ip. 1,15h erittäin kevyt Tiistai aamu kello 6.00 1,10h tv kevyt, ip. kevyt sali ja työpäivän pituudeksi tulee 15h, keskiviikko ip.3km tv+45min vauhtileikittely= noin 400m kovaa/400hiljaa,200 kovaa/200hiljaa, näin neljä kertaa, sitten 1000rennon kovaa/1000m hiljaa, 400m kovaa/400m hiljaa, 200m kovaa/200m hiljaa, näin neljä kertaa vuorotellen, ylämäet tehostetusti+ 2km verryt, vaikea keli, kun tossu ei taas meinannut pitää, tai ei niin hyvin kuin sisällä , mutta Lauantaina alkaa sitten pitkällä(2h Teemu) ja 2x10 päivän setti, se , missä otetaan sitten minusta mittaa ihan kunnolla, sillä mukaan astuu Watsonin vauhtileikki millä korvaan 12km VK, tämä on lievästi sanottuna erittäin paha harjoitus, mikä kestää tasan tunnin sisällä tehtynä ja mukaan otetaan myös 400m maltilliset vedot. Kylläpä muuten Lance Amstrong kirvoitti keskustelua, hyvä niin,se on taas moro!