Kaikki asiat ei suju niin kuin trömsöössö, mutta joskus ne palkinnot tulee vasta kalkkiviivoilla. Niin kävi Kuopion Palloseuralle tänä liigavuonna, vaihtelevien vaiheiden jälkeen. Hoppee ei oo häppee, mutta on se pronssikin mitali. Mitalit jakautuivat maantieteelisesti hyvin, eli yksi eteläiseen suomeen Helsinkiin, yksi liki napapiirille Rovaniemelle ja yksi keskiseen suomeen eli muailiman navalle Kuopijjoon.

Jo liigakauden alussa Kuopiota povattiin yhdeksi mitalisuosikiksi ja odotuksiin vastattiin sillä viimeisellä hetkellä Pietarsaaressa. Viimeinen matsi ja Hongan kanssa tasatilanteessa pisteiden suhteen, oli molemmilla joukkueilla varmaankin paineita, vaikka niitä ei ulospäin näytetty. Molemmat joukkueet hoitelivat pelinsä tyylikkäästi pisteet kotiin taktiikalla ja loppupisteissä tasoihin päädyttyä maaliero ratkaisi mitalin Kuopioon. Samalla se tiesi paikkaa europeleihin ja puolen miljoonan mahdollisuuteen, jos ne pelit sujuvat hyvin. Hyvä KUPS!

Yrittää tehdä talvea, mutta muutaman päivän jälkeen alkaa taas mennä kunnolla plussan puolelle, eli avovesikalastuskausi jatkuu ja siitä minä tykkään. Ensi viikon to ja pe ovat vapaata, eikä tarvitse miettiä mitähän tekisi, vai??

Niin pääsivät Suomen hiihtoniilot ja maisat hiihtokilpailuiden makuun vuokatin maisemissa, kun Suomen cup sarja pyörähti käyntiin. Eilen sprinttasivat pöperökelissä ja tänään sputtasivat huippukelissä viestin merkeissä. Sprinteissä ei mitään uutta, kuin ainoastaa se, että Laukkanen oli vaihtunut Ederiksi ja Lylynperä lykki karkuun Marista ja oli onnesta sekaisin, vaan ei kuitenkaan Marista:)

Itsenäisyyspäivään on aikaa reilu kuukausi ja sehän tietää monelle jonkin sortin sporttia. Kuopiossa juostaan tietenkin se perinteinen Itsenäisyyspäivän maraton, sekä siinä kylkiäisinä 10 ja puolikas. Onko nyt niin, että... nooo jätämpä sanomatta, mutta puolikkaalla tullaan näkemään taas pitkästä aikaa kunnon vauhtia, mikäli keliolosuhteen ovat juostavat.

Omat. Tätä odotellessa. Niinkuin Nykänenkin aikoinaan sanoi, Kneisselit ne on oltava. Ovat muuten mallia 76 ja en pysynyt Mietaan ja Kirvesnimen kyydissä, mutta samalla lähtöviivalla kuitenkin.

kimmo.jpg