Hart julistaa Joulurauhaa. En ole koskaan ollut Jouluihminen, en nuorempana, enkä varsinkaan vanhempana, mutta nyt yritän edes. On myös kansakuntia, jotka eivät tunnusta kyseistä juhlaa, mutta uskonasioista on turha alkaa sotimaan, vaikka sitä on tehty, läpi maailmanhistorian.

Siitä huolimatta, eläkää ihmiset sovussa keskenään ja nimenomaan päivä kerrallaan, sen enempiä huomista murehtimatta, koska kyllä se tulee sieltä murehtimattakin. Tämä huomisen tulemisen kokivat karvaimmin toissapäivänä varmaankin nämä maailmanlopun odottajat, kerran kuitenkin jokainen kokee kohdallaan henkilökohtaisen maailmanlopun.
Mutta sitä ennen, pitäkää itsenne liikkeessä, koska vierivä kivi ei, no tiedätte kyllä mitä. Koettakaa joka päivä  saada edes yksi ihminen hyvälle tuulelle, niin saatte itsellennekin hyvän olon, naurakaa joka päivä, ei muille, mutta vaikka peilikuvalle, se auttaa kummasti. Jos olet Jouluihminen, ota siitä kaikki irti, mutta jos et ole, käytä Joulu hyötyliikuntaan, tee vaikka pitkä juoksu/pyörä lenkki aattona tai Joulupäivänä joku kaupunginosa, tai vaikka koko Kaupunki, tämä valokavalkadi herkistää aistit pinttyneimmältäkin ateistilta, niin kuin esimerkiksi minulta. Koeta edes Jouluna olla puhumatta pahaa kenestäkään, mikä saattaa tuottaa vaikeuksia, mutta se palkitsee vaivan.

Maailmassa on liikaa pahaa, joten älä tee siitä yhtään pahempaa. Et voi siis elää täysillä, jos elät elämän pelossa, elät siis vain kerran, mutta kerta riittää, jos hoidat homman hyvin (Joe Louis) Kaikki sillat mitä sinä, tai minä olemme poltelleet menneinä vuosina, pyri korjaamaan edes yksi silta tulevan vuoden aikana, siinäkään ei häviä mitään, minäkin aloitin korjaustyöt. Ja mikä tärkeintä, käy LÄÄKÄRISSÄ etuajassa, ihan vaan uteliaisuuttasi, älä odota, että sinut sinne kutsutaan. Moni varmaan luulee, että nyt se on hurahtanut uskoon, vaan en ole, ompahan vaan ollut aikaa ajatella asioita. Ainut usko jota vannon on tämän kaltainen tekeminen, siis näin..
  
  http://www.youtube.com/watch?v=4RUCpdjbNqU 
. Itsekin innostuin taas tekemään joulualus viikolla seuraavasti,
16.12 ap. 17km tv kevyt  ip. crostrainer 35min (10x 15s 300w)
17.12 ap. 8km tv kevyt    ip. crostrainer 20min+ 15min soutuergo+crostr. 15min
18.12 ap. 15km tv kevyt  ip. Kuopiohalli 12km tv kevyt (arde)
19.12 ap. 1,50h sauvakävelyä 4kg painoliivit.   ip. crostr. 55min (5x5min 250w/3min palautus)
20.12 ap. 17km tv kevyt  ip. maastopyörä 1h+ vesijuoksua 30min
21.12 ap. 13km tv kevyt
22.12 ap. 10km tv kevyt -25 pakkasta  ip.9km tv kevyt - 22 pakkasta
Ole siis taas täynnä intoa! kun taas jaksaa jotakin
Ja nyt toivotan kaikille tasapuolisesti hyvää ja rauhaisaa Joulua, pitäkää toisistanne huolta ja eritoten itsestänne
!