Maailman poliittinen tilanne on muuttunut radikaalisti viimeisten viikkojen aikana. Nyt nähtiin mitä kukaan sivistyneessä maailmassa ei halunnut nähtävän. Tämä tilanne, mikä nyt on menossa Ukrainassa tulee heijastumaan maailmassa pitkään ja hyvin monella eri tapaa. Se mitä tapahtumia se tuo tullessaan tulee luomaan aivan erinlaiset lähtökohdat hyvin monelle valtiolle tulevaisuudessa. Nyt pitää viimeistään Suomen tunnustaa tosiasiat Venäjän sanomisien ja tekemisien suhteen siitä, mitä sitoutuminen sopimuksiin tarkoittaa.

 Saatana asuu venäjällä. Stalinin oireyhtymästä kärsivä diktaattori Putin on kasakka ja entinen KGP mies. Kasakkahan ottaa sen mikä on löyhästi kiinni sanotaan ja niin se toimii nytkin. Miten näin on päässyt käymään ajan saatossa, voi jokainen kysyä itseltään. Stalinin aivojen vesisuonet olivat kalkkeutuneet ja tämän johdosta hän kärsi vainoharhaisuudesta aivan samalla tapaan kuin putin nyt. Ja kun vanha mies sekoaa, siihen iskee suuruuden hulluus. Ja suuruuden hulluudella ei ole rajoja, joten nyt sitten siirrellään rajoja. Monta vuotta Venäjän johto Lavrovin ja Putinin johdolla vakuuttelivat, että mitään hyökkäystä ei tule Ukrainaan, mutta miten kävi. Putin luopio on menettänyt lopullisesti kasvonsa muulle maailmalle, mutta myös omalle kansalleen siinä vaiheessa, kun totuus Venäjän valepropakandasta putinin omistaman valtion tv kanavan totuus paljastuu. Onnettomuus jatkaa kulkuaan, koska perääntyäkkään ei voi enää, vaan on mentävä jääkiekko termein päätyyn saakka. Tämän taistelun kyllä varmaan voittaa, mutta sodan häviää. 

Suomen tilanne tulevaisuutta silmällä pitäen ei ole ruusuinen. Koska tekipä niin tai näin, niin pelon ikeessä on eläminen, sillä geopoliitiseti olemme olleet aina Venäjän naapuri ja samalla varpaillaan siitä mitä naapuri tekee. Tilanteesta seurannut keskustelu mahdollisesta Suomen natojäsenyydestä on nyt tosiasia. Olin aikoinaan sitä mieltä, että suomen on oltava puolueeton, mutta nykytapahtumien perusteella olen kääntänyt takkini ja liputan naton puolesta ja pikana. Putin toiminnoillaan ajaa Suomen Natoon vastoin omia suunnitelmiaan. En usko, että tätä itänaapurin strategikot ottivat vakavasti huomioon, sillä pelon lietsonnalla Venäjä on toiminut ennenkin.

Maailma, niin löyhä länsi kuin Euroopan unioni voivat syyttää itseään siitä, että ollaan tässä tilanteessa. Ensin Krimin niemimaan miehitys, heti perään itä ukraina muutaman alueen miehitys. Kohta kansainvälisen lennon Malesian aer linen lennon alasampuminen, joka tapahtui todistetusti venäläislavetilta venäläisellä ohjuksella venäjämielisten separatististen alueelta. Siinä sivussa toisinajattelijoiden myrkytyksiä vieraissa valtioissa ym. Kansainvälisten sotatuomioistuinten  ja YK olis pitänyt toimia ja pysäyttää tämä hullu mies jo ajat sitten ja astettaa hänet vastuuseen teoistaan. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Malesian koneen alasampuminen ei aiheuttanut putinille seuraamuksia, siis henkilökohtaisia, niin tämä tajusi, että hän voi tehdä ihan mitä huvittaa, Oma kansa on peloteltu vuosikymmenten saatossa hiljaiseksi ja jos joku ei ole hiljaa, niin se hiljennetään lopullisesti, niin onkin käynyt.

Kaksinaamaisuus ja petollisuus ovat siis tämän diktaattorin tunnusmerkit. Niitä merkkejä ei näkynyt niinä vuosina kun putin vieraili aikoinaan hyvässä hengessä monta kertaa presidenttien vieraana kultarannassa, tai jossain muualla virallisissa tapaamisissa. Mutta jo varmaan silloin hillityn kuoren alla myllersi kylttymättömät suuruuden haluiset ajatukset uudesta uljaasta venäjästä ja sen laajentumisesta. Senkin varmaan ymmärsi, että se vaatii verenvuodatusta, mutta yhtä asiaa tämä vainoharhainen vanha mies ei ole ottanut huomioon.

Ja se on se, että kautta historian on ollut niin, että joka ainut diktaattori päätyy roviolle, niin myös tulee käymään putlerille.. Onhan niin käynyt esim. Hitlerille, Stalinille, Ceauseskulle, Aminille, Gaddafille, Husseinille, ym. vallanpitäjälle. Miten kävi myös  balkkanin kansanmurhan pääarkkitehdille  Radovan Karadžićille, joka oli aikoinaan Serbi tasavalla presidentti.

Se, että pommitetaan SAATANAN käskystä raketein ja suorasuuntauksella tykein kaupunkeja jossa asuu ihmisiä joilla on venäjän passi ja kansalaisuus on raakalaismaista terrorismia.Tämän valossa Hitler, Gaddafi Hussein ja muut diktaattorit näyttävät oppipojilta kun tappamisesta puhutaan ilman minkäänlaista inhimillisyyttä.

Haagin YK oikeustuomioistuimella on tulevaisuudessa velvollisuus tuomita Putin julmuuksista ja sotarikoksista ihmiskuntaa vastaan aivan samalla tavalla kuin tämän Serbipelle ja muut pellehermannit.. Ja näitä sotarikos tekoja on jo todistetusti tehty jo nyt Ukrainassa paljon ja varmaan tullaan tekemääm jatkossakin.

Tähän ajatuksen juoksuun ei tarvitse olla sota asian tuntia ja srategikko ymmärtääkseen mitä tuleman pitää kun kyse on itsenäisestä Suomesta. Vaikka ilmeisesti Venäjä aliarvioi Ukrainan puolustuskyvyn ja tahdon, tulee se ajan kuluessa Ukrainan ottamaan haltuunsa. Vaikka PP, eli pelle putin on luvannut että emme aijo miehittää Ukrainaa on se vain yksi niistä monista valheista mitä tästä PP eli piruparan suusta on ulos kakistanut. 

Halutaanko tässä vielä kerran antaa tapahtua se mitä aikoinaa muuan Hitler laittoi alulle. Julkinen valehtelu ei kuulu hyvän valtiopäämiehen toimintatapoihin. Suomen ja koko muun maailman luottamus Venäjään on idän kaupan suhteen mennyt lopullisesti, eikä siihen ole enää paluuta. Se on hyväksyttävä. Venäjän lupaukset tästä eteenpäin asiassa kuin asiassa ovat kuin tuulen humina kuuroille korville. Kaikki se uho ja peloittelu mitä Venäjän suunnalta Suomea kohtaa tulee lähiaikoina liittyen Natoon,on epätoivoisen diktaattorin sanan helinää.

Miksi emme ole jo naton jäsen maa. Aikoinaan, ennen Putinia solmitut kauppasuhteet ja luottamus olivat Venäjän kanssa hyvällä mallilla, eikä näin ollen ollut mitään varsinaista tarvetta edes liittoutua Natoon. Se olisi vain loukannut meidän suhdetta Venäjään. Mutta putinin tultua valtaan ja varsinkin nykyhetkessä kun naamiot on riisuttu ja tullut selväksi että mitkään sopimukset eivät ole toista osapuolta sitovia, eli tässä tapauksessa Venäjää sitovia.

Ja kun luotto menee menee kaikki, niin se on ihmissuhteissakin. Oma mielipiteeni on, että  heti Ukrainan hoidettuaan omansa mielen mukaiseksi PP alkaa valmistella vielä tällä hetkellä itsenäistä Suomea seuraavaksi kohteeksi, koska mitään muuta realista maata ei ole lähituntumassa. Sanon sen suoraan, että nyt on tai oli jo helvetin kiire valmistella jäsenanomus Natoon, sillä Venäjästä emme saa kumppania enää koskaan mihinkään. Korkeintaan sotapeliin ja siihen leikkiin ei kannata lähteä, jos sen voi välttää liittotumalla yhdessä Ruotsin kanssa Natoon. Tosin en usko Ruotsin hakevan naton jäsenmaaksi vaikka Euroopassa on jo yli 20 kansakuntaa jotka ovat jo läntisessä liittoumassa. Ruotsi on aina ollut asiassa kuin asiassa peesaaja, eli katsoo ensin mitä muut tekee ja toimii sitten jos se on tarpeelista

Niin pidetään pää kylmänä nyt, mitä tulee nato keskusteluun. Kuulostaako tutulta tämä termi, mitä hoetaa ja hoetaan. Mitähän sanoisivat ne toisessa maailman sodassa isäinmaansa puolesta kaatuneet miehet ja pojat, jos tietäisivät minkälaista jahkailua Suomen nykyhallinto edustaa. Luulempa että eivät ainakaan silittelisi kovin hellästi hallituksen päätä tästä jahkailusta ja odottelusta.


Elikkä tulevaisuudessa tapahtuu seuraavaa. Putinia ei syöstä vallasta Venäjällä, koska hän on saanut tehdä 20 vuoden ajan maastaan mieleisen iskostamalla diktaattorimaisella otteella kansaan pelon siemenen. Joka uskaltaa vastustaa joutuu kärsimään pahasti ja näistä on paljon peloittavia esimerkkejä. Tämä siis koskee aivan kaikkia  ja kaikkea Venäjän maalla. Putin käy pitkän sodan Ukrainassa, koska poliitista sopimusta ei saada aikaiseksi. Ja samalla Suomi pitää pää edelleen kylmänä:)

Suomi ei järjettömyyttään ymmärrä hakea nyt ajallaan nato jäsenyttä, kun meitä kohden ei ole varsinaista sotatoimintaa. Ja tämä tulee kostautumaan jatkossa seuraavasti.

Suomi alkaa varustaa puolustuskykyään niin että se olisi uskottavampi, kuin mitä se nyt on.

Naton jäsenanomus, jos sitä kuitenkin haetaan, lentää bumerangina takaisin, koska Saksa ja eritoten Unkari eivät puolla sitä. Kaikkien jäsenmaiden hyväksyntä tarvitaan, eli se siitä ja soronoo. Euroopan energia varaa 40% Venäjän kaasu ja öljy tuontiin. Saksa ja Unkari ovat miltei täysin niiden armoilla, joten näiden kahden maan äänet jää saamatta ja Suomi jää yksin. 

Kaikki ulkomaiset sijoittajat jotka ovat ja olivat Suomeen tulossa vetävät hankkeensa takaisin. Kukapa sitä haluaa investoida sellaiseen maahan, jossa on vaara menettää rahaa. Venäjä on siitä hyvä esimerkki, kun alkoi kansallistaa, eli varastaa ulkomaaalaisia yrityksiä omalla maaperällään. Eli kun sijoittajat vetäytyvät Suomesta siitä syystä, että ei kuuluta natoon alkaa suomen talous rapautua entisestään.

Heti kun tämä Suomen tilanne on Venäjän diktaattorin korvissa alkaakin tapahtua.

KOSTO. Koska Suomi antoi aseapua ja osallistui Venäjän vastaisiin pakotteisiin muistaa putler tämän. 

Lopun saattekin itse arvata miten sitten käy. Sitä minä vaan, että nämä nuoret miehet Suomestako puolustamaan rynkky kädessä isäinmaataan. Tämä sukupolvi, joka on saanut hyvinvoinnin ilmaiseksi, pelaa sotapelejä tietokoneella, etsivät pokemoneja milloin mistäkin ja kärsivät ahdistuksesta ja masennuksesta jo nyt, niin oikeaan sotaanko. Ei helvetti.

JA SUOMI PITÄÄ PÄÄN KYLMÄNÄ. Niinpä. mutta niinhän se kylmenee roppakin, kun se lakkaa hengittämästä.

Omat...............................................?.