Kansallinen vapaa seksipäivä 2.2 eli " toinen toista" vietettiin eilen.

Ottaa vähän pattiin, kun nuo huippupalkkaisten metereoloogien sääennusteisiin ei voi luottaa pätkäkään, ainakaan viikkoa etenpäin.Menneenä torstainakin oli tarkoitus lähteä pilkille, kun veikkailivat hienoa -5 asteen keliä. Toisin kuitenkin kävi, oli -16 ja silleen ja sama tahti jatkuu

Imatra ja SM hiihdot. Ei suurempia yllätyksiä. Paitsi että miesten viestissä ei PHS joukkue yltänyt mitaleille. Miksi näin. No jos parasta joukkuetta ei saada jalkeille Herolan puututtua, oli tyytyminen 4 sijaan. Anita Korva oli kuitenkin kisojen kiinnostavin tapaus, ja vaikka Kristan vauhtiin on vielä matkaa, on Anitalle estradi avoin tulevaisuudessa. Kaksi seuraavaa vuotta ratkaisee, saako Suomi Korvasta seuraavan suurhiihtäjän. Muutenkin naisten puolella on tulossa hyvä ja lahjakas sukupolvi. Miehissä taas tulevaisuuden näkymät eivät ole yhtä valoisat, mutta onhan Hakolalla ja Iivolla vielä todella paljon vuosia,joidenka peesistä olisi hyvä ottaa koppi nuorempien mieshiihtäjien ja imeä kaikki hyöty seuraamalla isojen poikien tekemisiä ja työmoraalia. Ja juuri äsken päättyneet SM hiihdot päättyivät tuttuihin sauvojen katkonta talkoisiin, eli sprintteihin. Kävikö jälleen niin, että Jylhän poika lunasti paikan Seefeldin jylhiin maisemiin.

Kuopion SM hallit ovat parin viikon päästä,mitkä jäävät minulta paikanpäällä seuraamatta, miksi,nokun??

Venezuelassa alkaa kohta rähinät tai sitten ei toivottavasti. Madurolle tulee kuitenkin lähtö, niin kansa on päättänyt. Ja yksi kerrallaan armeijan nukkekenraaleista alkaa vaihtamaan puolta, näin veikkaa. Mutta kantona kaskessa ovat tutut suuvallat Venäjä ja USA, jolla molemmilla on omat hyötyperäiset intressit sekoittaa tilannetta.Trumppi törmäsi ensin Meksikon muuriin ja nyt Putin puolestaan ydin ohjuskiistaan suureen.

Omat. Aamulla 2,10h juoksun tynkää, mihin viimeisille kilometreille kiihdyttelin sen tutun 10x100m

Eilen oli hyvä päivä, sillä sain sanottavani sanottua päälliköiden soikean pyöreässä pöydässä, koskien työssä onnistumista menneinä vuosina. Jäi hyvä maku ja kirsikkana kakun päällä toiselle puolelle ilmeistä päätellen jäi hapan maku. Mutta näistä ei sen enemmän, Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, meikäläisellä on pitkät vapaat ja huomenna vurrimaan jäälle ahvenen perää, ai että:)