Laadulla on tekijänsä, mikä yhdistää näitä nykypäivän huippuravureita tässä kuvassa. Niin tietenkin huippumotivaatio ja keskittyä olennaiseen, senhän voi jo päätellä jokaisen katseesta, mutta varsinainen vastaus löytyy aivan siitä läheltä asfaltin pintaa.

adicero.jpg

Kesäloma mallia 2015 kotimaassa on tosiasia ja vielä siitä hyvällä mallilla, että se alkaa ylihuomenna. Yksi kokonainen kuukaus ketjunvääntämistä ja juoksua, ei paha. Olen yrittänyt hoitaa tuota jalkaa kuntoon tekemällä keveitä juoksuja ja pyörätreenejä viimeisen kuukauden ja kahteen viimeiseen viikkoon mahtuu myös kaksi kortisonipiikkiä akillekseen. Nyt kuitenkin tuntuu tuo jalka hieman paremmalta, mutta mikä sen kunto on kuukauden päästä, niin se jää nähtäväksi:) Joka viikonloppu olis tarkoitus mennä jonnekkinpäin Suomenmaata seuraamaan jos minkälaista tapahtumaa niin se menee aina sinne saakka, kun mustikkasato alkaa olla korjaamista vaille valmis. Tai no, kerkeehän sitä käydä metsässä viikollakin, kun on kerrankin aikaa seuraavan kuukauden.

Enkä todella ala passailemaan, ei ole kuulunut tapoihin koskaan, silloin kun liikunnasta puhutaan. Systeemillä huilataan vasta haudassa voi toki olla omat huonot puolensa, mutta se on toistaiseksi ollut koetuksella ennenkin, joten jatketaan samalla tapaa.

Löysät pois heti Lauantaina juoksulla(kovalla) ja sunnuntaina 5h maastopyörä,niin kyllä se siitä alkaa selvitä, meinaa tuo kuntopuoli, mikä ei varmaankaan kovin hyvä ole tällä hetkellä, tarkoitan siis kovaa suorituskykyä vauhtipuolella(mukavuusalue) Mutta toivottavasti Lauantaina kerkeis jo alle 4min kilometrivauhdilla tuon reilun kympin matkan, siitä olis hyvä jatkaa, sikäli että tuo oikea jalka suostuu yhteistyöhön, jahas, tuleepa taas VETTÄ taivaalta