Kyllä ja vielä pimeää sellaista. Kyllä se on niin, että se alkaa pikku hiljaa vituttamaan tämä jatkuva uusien vikojen ilmaantuminen kehoo. Ruumiista en vielä puhu, se aika tulee sitten kun elintoiminnot lakkaa osapuilleen niin, että se kipataan hiljasten miesten camping alueelle.

Korona ottaa taas niska perse otetta ihmiskunnasta tarkoituksenaan heivata poloisia helvetin esikartanoon. Kakkos aalto on tuloillaan Suomeenkin ja siihen on tottuminen. THL julisti vielä kevät kesästä, että ei niistä maskeista nyt niin kovin suuta apua ole. Tais olla niin, että enempi niistä on haittaa. No nyt on muuttunut ääni kellossa ja maskeja oikein suositellaan, ota nyt näistä selvää.

Pakosta puheenollen, työnantaja keskusteli minun kanssa jo huvitustakin herättäneestä aiheesta,nimeltä koulunpenkistä liki 63 vuotiaan ikälopun kurittamiseksi. No,eihän tuo järkikulta ole sipeltänyt järkiperäisesti pitkiin aikoihin, mutta nyt on ääni ja kello on saamassa jonkinlaista otetta isopalkkaisten ajatusmaailmassa. Kompromissiin päättyi tämänkertainen vääntö.

Se kun on nyt niin, että tyhjän saa yleensä pyytämättäkin, niin nyt ilmeisesti säästösyistä olivat päättäneet unohtaa turhan ja paljon rahaa vaativan koulun minun osalta. Päästiin siis sopimukseen, että olen uudessa hallissa sinne saakka kun lippumäen halli ensi kesänä avautuu. Ymmärsivät viimeinkin, että silloinhan se minun oloneuvos päivät kuitenkin alkavat, joten mitä sitä turhaan uutta koulureppua ja penaalia eri kynävalikoimineen on turha hankkia.

Mitäs muuta. Urheilurintamalla Suomalaiset maastojuoksun mestaruudet ratkottiin Kurikassa poikkeuksellisesti nyt syksyllä. On sitä syksykokeilua joskus muulloinkin kokeiltu, mutta ilman koronaa. Ja voihan se olla että jatkoa seuraa myös ensi vuonna.

Jos minä olen kuriton ja epäasiallisesti käyttäytyvä heittiö, niin mitähän tyylisuuntaa voitaisiin käyttää USA presidentti ehdokkaista Bidenistä ja Trumpista. Vailla minkäänlaista arvokkuutta nämä kaksi herraa herjasivat toisiaan ensimmäisessä TV väittelyssä ja lisää loskaa ja paskaa on luvassa tulevissa osavaltio kierroksissa, kun herrat eli pellet panee parastaan. No saahan jenkit tulevaisuudessakin arvoisensa pressan, koska järellä varustettua ehdokasta ei ole tarjolla tälläkään kertaa.

Nyt ei ole aikaa Jouluun kuin vajaat kolme kuukautta ja siitä tulee näillä näkymin aika heikko kaupallisessa mielessä. Miten paha, siihen voi vaikuttaa ainoastaan ihmisten oma käytösmalli tulevina kuukausina. Hyvä ja arvokas väki. Sovitaanko nyt viimeistään niin, että aletaan käyttäytymään fiksusti ja muut huomioiden, kun liikutaan ja oleskellaan missä nyt satutaan milloinkin olemaan.

Omat. Viitaten kirjoituksen alkuvirkkeisiin en ole kovin kummasti pystynyt sporttaamaan. Hyötyliikuntaa noin 10h viikko tavoitteena kehonpainon nousun estäminen ja toistaiseksi olen onnistunut siinä. Maastopyöräilyä,sauvakävely/juoksu, tavan juoksua ja soutuergo. Maanantai aamuna jopa juoksin tai kokeilin juosta pitkästä aikaa VK vauhtia noin kympin. Alle 40min hölkkää ja kymppi VK noin 4,10min/km vauhdilla sai jo kovasti puuskuttamaan. Rapakunto ja astma nääs, mutta mitäs sitten kun ei ole enää pitkiin aikoihin ollut tavotteita.